Zum - 27. Maijs 2020

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 27., 2020


06:13
Es saprotu, stulbi kaut kā. Visi mūžu melos par savu ģimeni dzīvo, lai tik bērnus nenozog. Visu mūžu melo, uns geht es gut. Un tad brīnās ka vizualizācija un iestāstīšana nestrādā. Nevajag melot sev. Tad viss notiek.

(ir doma)

10:06
Atkal trubu licēji uzbāžas. Mīļie, man vairs negribas trubas likt un rēķināt, rēķiniet vien paši savai valstij, kura bērnus zog.

(ir doma)

11:35
Budžu meita pāri ielai cītīgi tīra savu pievadceļu. Laikam savu suni veda kakināt manā daļā, tagad visa tāda melnās trenuškās ar spaini un liekšķeri. Idiote.

(ir doma)

12:46
Jābrauc ap pieciem uz Rewe. Tur iebrauc tāds skaists zēns. Viņš tikai zem deguns visu laiku murmina šizofrēniķe, šizofrēniķe, cenšoties sev kaut ko iestāstīt. Bet citādi tikai spārdās un bļauj. Tipisks vācu patriots.

(ir doma)

13:03
Ceru, ka tagad kropļi saprot, ka viņiem labāk pamest manu miestu uz visiem laikiem? Jo citādi viņus aizvedīs un viņi vairs neatgriezīsies. Kā bija cerējuši ar citiem.

(ir doma)

13:04
Valmiera taču tik glīta pilsēta?

(ir doma)

13:14
Es palikšu un es tik ātri nekur neskriešu. Lai pabaidās un pasāp mazās, skaudīgās sirsniņas.

(ir doma)

15:18
Bet forši tak Samauski? Mani iebāztu slimnīcā, padarītu par nepieskaitāmu, viņi to prot, ticiet man. Mantu tur kaut ko, tētukam atmestu, nu kādu ceturto daļu, viņš jau tikpat naudai vērtību nezin. Tas izklekerētu, sāktu parazitēt uz meitas. Un jums par to nekas nebūs, tikai paradīzes vārti vaļā, kur jūs braši soļosiet grēku nožēlā? Ej, nu ej?

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba