Zum - 29. Oktobris 2019

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 29., 2019


06:21
Reizēm skatos uz tiem germāniskajiem rudmašiem. Ir man tāda vājība. Atceros, ka gribēju uzzināt, kas slēpjas aiz tiem aukstajiem, bezemocionālajiem skatieniem. Ar savu vīru uzzināju, ka slēpjas ļoti silta sirds. Izejot cauri grūtībām sirds kļūst silta. Bet vēloties dzīvot ērtībiņās, komfortiņā, kārumiņi, našķīši, sirds kļūst gluma, kā nostāvējušies tauki.

(ir doma)

10:39
Vakar redzēju bērnudārza grupiņu pastaigā pa parku ezermalā. Visi bērni kā bērni, vācietēni lēni tusnēj uz priekš, knapi kājeles vilkdami, pieraduši vāģīšos sēdēt. Bet viens mazas bērniņš, tumsnējais. Bikšeles dubļos, sejiņa dubļos, priecīgs un kaut ko visiem stāsta. Gan jau kretīnes audzinātājas pierakstīs, atzīmējot vāciešu kultūras pārākumu pār citām kultūrām. Man pofig. Mēs ar vienu večuku sēdējām, skatījāmies, baudījām sauli. Pieceļoties es tikai noteicu : Cik skaisti. Vecītis pasmaidīja.

(ir doma)

14:16
O, Mensch! Izskatās ka vecā tante no tālajiem, bagātajiem mana vīra piemās sievas radiem nomirusi. Baznīcas stāvvieta bija pilna ar auto. Vēlāk nedaudzi pulcējās pie mājas. Onkulis Ervīns nomira, kad viņan bija 99, vai. Bet tante bija vecāk pa viņu, tātad pāri simt gadiem. Tā tante bija krams. Lepna un klusa. Lai viņai labi tur.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba