Zum - 7. Septembris 2019

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 7., 2019


08:14
Vakar sēdējām, dzēru kapucīno, kā parasti, turpat, kur parasti. Pretī sēdēja vientuļa, ļoti skaista sieviete. Dzēra konjaku un kafiju. Daudz nerunājām. Tikai, kad izvilku cigareti, viņa pasmējās, ka tieši gribējusi prasīt, vai man nav nekas pretī, ja viņa uzsmēķēs. Es pasmējos, ka nesmēķētāji var mierīgi nesmēķēt iekštelpās.

(ir doma)

08:44
Kad mēs beidzot brauksim pie psiha, tad es iepilināšu savās acīs kādu mākslīgo asaru. Jo nacistam pēc neiro spoguļa teorijas ir nepieciešamas spulgas mātītes acis, lūkojoties uz savu dārgumu.

(ir doma)

10:45
Nē, man patīk. Vietējie musulmaņi kustas, kā klibi gliemeži pie apkalpošanas. Plikpauraini vīreļi lien priekšā. Vai es stāvot? Nē, vēroju debesu jumu. Tas baigi raksturigi, cerēja, ka es ķiķināšu un klanīšos, kā vācu vecenea dara. Tā uzbrēcu, ka krievu pensionāres, kuras uztrenējušāa ieņemt sabiedriskos tansportu būtu ar mani lepojušās. Maizītes parādīju ar pirkstu, kad gliemezis,sāka kaut ko vāvuļot, ka jānosauc, kā sauc, pateicu, ka tūlīt viņam iemācišu nosaukumus latviski. Ja grūta galva, lai pieraksta.

(2 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba