Zum - 9. Maijs 2019

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 9., 2019


06:37
Drausmīgi izklekerēju naudu. Jūtos ļoti apmietināta. Bet mani viens ļoti skaista un dārga kleita veikalā gaida.

(ir doma)

06:48
Vispār nav laika tos formulārus pildīt. Jāpalūdz advokātei kāds privātsekretārs, kurš prot ievērot konfedencialitāti. Ilgtermiņā sanāks lētāk, kā pa lēto no sociālajiem dienestiem ar statusu "krople", jo nesaprot mūsu vareno birokrātisko aparātu. Birokrātiskāko no visiem birokātiskākajiem aparātiem pasaulē.

(ir doma)

20:50
Jugentamt izdevis jaunu rīkojumu, ka vairāk, kā divas naktis nedarīkst ārpus bērnu pārmācības namiem nakšņot. Laikam gājuši dzerstīdamies un zagdami. Kas notiek, ja neklausa, es gan nezinu. Liek trako mājās vai dzen ārā pavisam. Policejisku valsti gribēja, sūdu uz kociņa CDP dabūja.

(ir doma)

21:52
Meita lepni paziņoja, ka es tiesu zaudēšot. Es tik, smējos, ka varu pārsūdzēt augstākā tiesā. Un Eiropas cilvēktiesību tiesa jau arī vēl pastāv.

(2 raksta | ir doma)

22:08
Ļoti jauki, ja apmelot māti ir goda un slavas lieta un to viņai "iestāstījis" palīdzīgais psihotetapeits, lai tā būtu. Kas melos vienmēr dzīvojuši, citādi vienkārši nav spējīgi dzīvot.

(2 raksta | ir doma)

22:20
Es viņai pateicu, ja palīdzība ir katram sevī jāmeklē. Bet to viņa sapratīs vēlāk. Tagad vainīgi jūtoties, skolotāji liek viņai labākas atzīmes un viņa var plātīties un protams pārmācības nama pārstāvji arī, ka viņa labāk mācoties. Un idioti tiesā noticēs viņiem. Man vienalga, lai tic kaut vai makaronu dievam.

(ir doma)

23:05
Nopirku lieliskas kurpes, bet kleitu meitai pat nerādīju. Vēl arī sagribēs. Lai parazitē tālāk no sociālajiem pabalstiem. Es vaicāju, cik ilgi tad domā parazitēt. Viņa vaicā, bet kas tur slikts? Šijā ziņā tēva, kas tēvs.

(ir doma)

23:51
Cilvēks ir tomēr dīvains kukainis. Izkārpās no sūdiem un tad meklē jaunus sūdus, kuros ietakties.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba