Zum - 5. Jūlijs 2018

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 5., 2018


08:27
Izskataa, ka Vaacijaa daudzi elemetaarus sinoniimus nezina. Nav jau briinums, ka pie mums, kur pa pusei runa platu, pa pusei Hamburgis mana valoda C1 ir nesaprotama un loti divaina.

(ir doma)

08:55
Atradu veinu formularu. Man pasai tas viss jaaizpilda, lai sanjemtu bezdarbnieka pabalstu? Pag, es visus nodevu jau. Vini tur ko dara? Kaarto papiirus cupaas? Un tas skaitaas darbs. Protams, vaaciesi.

(7 raksta | ir doma)

09:26
Jā, es esmu mainījusies. Esmu daudz uzzinājusi par cilvēku nodevīgo dabu. Bet vienmēr jau var vēl vairāk uzzināt, vai ne? Un viņi man raksta slēdzienā, ka man vairāk jāuzticoties cilvēkiem. Visi, kuriem esmu uzticējusies gadiem, mani nodevuši. Nodevuši, protams arī tie, kuriem es neesmu uzticējusies. Kā viņi vispār iedomājas uzticēšanos?

(ir doma)

11:40
Man skiet, ka Knuts atteicis miskastes izvesanu. Pagaidiisu veel nedeelju.

(ir doma)

18:30
Oho, visa ķimene ar četrām mašīnām, kopā sapulcējusēs. Ak jā, jāsvin tak mana vīrs mirstamdiena. Ar kastēn tiek stiepti ārā produkti. Lielā pieticībā un vienkāršībā.

(2 raksta | ir doma)

20:17
Un atcerieties, ka es nevienam neko nēesmu nozagusi un nevienu nekur nēesmu iesūdzējusi. Tikai nēesmu ļāvusi sevi apmelot un apmānīt, lielā vienkāršībā un pieticībā.

(2 raksta | ir doma)

23:23
Un vēl es palūgtu, tos, kas aiz muguras apdirsuši un citu netīrās veļas aizmuguriski mazgājuši, sakiet nu uzreiz tieši. Godīgie un ārēji tīrie. Svētākie pat par Pāvestu.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba