Zete akal muldās

Sniegs

Zetinja Tresor

Sniegs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par sniega tiiriishanu atbildiigie dienesti ir bijushi gatavi tikai vienaa vietaa - vieniigaa celju uztureeshanas mashiina, ko shon redzeejaam bija uz Dienvidu tilta. :D Laikam tapee, lai nepiekasiitos un nebreektu par sho objektu arii par sniegu. Salu tilts un taa uzbrauktuves ir nozheelojamaa staavoklii. Jelgavas shoseja - katastrofa. Tiiriits ir tikai posms no Jelgavas liidz Dalbei, taalaak, virzienaa no Riigas liidz Dalbes paarbrauktuvei, ko nobraukushi pashi automobiilji, tas ir. Kreisaa josla uz briidi pat beidzas vispaar - gandriizi ieneesaaja muus zem fuures, sliid kaa pa slidotavu. :( Aizbraucaam no Ozhiem liidz Riigai un apakalj redzeejaam divus negadiijumus - viens golfs pie riigas ieneesaajies apmalee, un viens buss netaalu no Jaunolaines graavii pie koka piesleejies, vismazi uz ritenjiem palicis, shur tur interesantas peedas. Diez, kas dariijies laikaa pa vidu. Laikam ari celju dienestaa, taapat kaa policijaa, taupiibas rezhiims iestaajies un liidz ar to muusu valsti piemekleejusi dabas katastrofa, saukta par ziemu.

P.S. Atvainojiet par translitu. mikijpele nezkapee garumziimeem lieto tildi nevis alt. Ar taadu es rakstiit vais nemaaku.. :))
  • Ja man būtu teikšana, tad netīrītu arī tiltus. Saber visādus sāļus un sagandē braucējiem visus ziemas priekus... :(
  • Mikijpele lieto tildi, jo tā ir ērtāk :p
    • Pilnīgas muļķības. Dabūtu vienu simbolu ir secīgi jānospiež divi simboli, kuri abi atrodas sazinkur uz klaviatūras. ibo ātrāk un ērtāk ir ar alt. :P
    • nē, tilde forever :)
      es arī lietoju tildi - ērti, nav pirkstiem jāmeklē, kur ir tas apostrofs. nu alt arī ir lietojams, bet nu.

      Bet par ceļiem biju gatava lamāties šodien. Daugavpils šoseja, tur Eiropas vai sazin kādas nozīmes ceļš. Šovakar mājās braucot par laimi tikai stabiņu mazliet nonesu. Tas saucās - pārkārtoties gribējās no kreisās joslas, kura bija kļuvusi gandrīz neesoša uz labo joslu, kura atkal bija maķenīt parādījusies. Atkal apjautu, ka beidzot jāsaņemās, jāpieprasa no tēta iepriekšējā izlaiduma dāvana un jāpiesakās uz DBS 2. kursu.
      • ak jā, starp Saulkalni un Ikšķili viena fūre bija sanesusies un stāvēja slīpi pāri 2. un 3. joslai no 4ām, "zaļo" viduszonu ieskaitot. Citas pēdas gan jau ka bija aizsnigušas.

        Un vēl es katru reizi braucot garām esmu sašutusi par Saulkalnes tilta remontu. Nu gadīsies, ka cilvēciņam braucot no Rīgas puses samisēsies kaut kas, laicīgi nenoraģēs, nepārkārtosies uz pretējās kustības joslu. Viss- pamodīsies moška debesīs. Ne grants kaudzes, ne kā. Tikai viena sūdīga neredzama sarkanibaltā norādījuma zīme ar knapi redzamu dzeltenu migalku. Aiz tās vēl metri 10 un liels tukšums.
Powered by Sviesta Ciba