vnk muld

« previous entry | next entry »
Sep. 5., 2008 | 09:36 am

šodien ir mana pēdējā darba diena, kas reizē ir gan biedējoša, gan vnk darba diena. nu tomēr žēl man ir. bij patiesi jauki.
vēl man patīk makten pozitīvi cilvēki, kāda ir meitene manā vietā. par to kā viņai te veiksies, nav man ne jausmas. lai gan ir neliela aizdoma ka arī viņai būs pagrūti ar to sēdēšanu uz vietas (par to nedaudz parunājām). bet gan jau būs labi.

vēl man ir patiesi patīkams jaunums. mana draudzene beidzot ir satikusi lielisku puisi. āpāc, fantastika!!

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


Comments {3}

burvis, ghe

vnk muld

from: [info]wztr
date: Sep. 5., 2008 - 05:50 pm
Ieskatos

m, lielisku puisi nav viegli satikt.tiešām āpāc :)

Atmuldēt


Papalisij

Nu ko???

from: [info]papalisij
date: Sep. 5., 2008 - 06:18 pm
Ieskatos

Lai veicas:)) Cerams nosleegums atskjiras no saakuma:)).. vismaz cilveeku veerteejumos?.. Lai nu kaa, redz, izradaas, es tomeer pastraadaaju ar Tevi viena kolektiivaa:)).. Nebij jau tik traki?:)) (anoniimo tacju atceries?).. veixsmi:)

Atmuldēt | Diskusija


muldēšana

Re: Nu ko???

from: [info]zeerava
date: Sep. 5., 2008 - 07:17 pm
Ieskatos

Protams ka sākums un precīzāk tā saruna ar anonīmo tevi un salīdzinot laiku pēc tam līdz šim brīdim, es saptatu ka jo vairāk es iepazīstu cilvēku, jo vairāk tu par viņu kko uzzini un vairāk kko saproti. zināšanas nāk ar laiku.
par to ka tu esi anonīmais man bij jau nojausma labu laiku atpakaļ. kkā toreiz likās, ka tas ir kāds no jums un pēc laika ka tas varētu būt tu, vēl jo vairāk kad redzēju ka tu lasi Cilveeku.
esmu pateicīga jums par visu, ko esat man iemācījuši un likuši saprast gan par sevi, gan par jums, gan par cilvēku attiecībām. vispār varētu vēl pateikties par daudz ko citu, bet to gan jau vēl tu un gan arī pārējie vēl dzirdēs, ja neazimirsīšu :D
un tik traki ar nebij. bij makten interesanti. protams, ka reizēm kkam vnk sakrājoties, tas laužas arā ne ar tām tīkamākajām lietām, bet kkā pie skaidrības ir jātiek. es tiku!! un paldies jums un varbūt pat ar tai toreizējai sarunai!!
un tad vēl tas ko neesmu teikusi - lai gan saskarsmes man ar tevi bij pamaz, es ļoti cienu tevi. nelielās sarunas ar tevi man bij kā liels pagodinājums. tavam viedoklim bij makten ietekme uz to ko vispār domāju un ko kā vērtēju arī toreizējā saruna.

Atmuldēt | Iepriekšējais