vnk muld

Mar. 26., 2010 | 11:37 am

es nesapotu, kā tas nākas ka manai kolēģei (jāpiemin laikam, ka sievietei nu ap 30-35) ir tik fuckin gaisīgas idejas, kas man galīgi nepielec. ka tās uzklausot man liekas, ka viņa dzīvo pati savā iedomu pasaulītē un iztēlojas tur vells viņ zin ko, un, kad pamostās, ierauga realitāti un nereāli izpildāmās idejas izsaka un liek citiem pildīt. wtf?
kretinē tas, ka neviens neskatās uz reālo situāciju bet tiešām dzīvo kkāda utopijā. es zin, ka vajag tiekties uz nerālo, labāku pasauli, bet tad tās idejas, draugi mīļie, paskatamies vai tajā realitāte mēs to spējam izpildīt uz sitienu!!
nepārdomātas, sasteigtas idejas un vajag un vajag un vajag... un neskatoties uz to, ka pakaļa deg ar termiņiem, mēs tik un tā tiecamies uz ūnikumu.
da jebkādu projektu vadītājs - pasaki man lūdzu vai tad patiesi ir iespējams uzcelt debeskrāpi, realizēt kādu citu milzonīgu projektu no idejas līdz vēlamajam rezultātam (pieņemsim ideālajam variantam, kur viss ir vnk perfekts, galvenais kvalitatīvs) īsā laikā (teiksim nedēļa)!

Ieskatos | iemuldēt 3 jau muldēja | Add to Memories


vnk muld

Mar. 26., 2010 | 12:03 pm

best ever laikam ko es šai uzņēmumā esmu dzirdējusi:
tātad situācija - nepieciešamas dokumentu kopijas pirms laika izgatavotiem dokumentiem. kā jau parasti pakaļa visiem dega - tāpēc nav šo kopiju. kāpēc es tās kopijas neuztaisīju? tāpēc ka man teica, lai es beidzot krāmeties - nevajag!! bet šodien vajag.
tad nu tā esot mana problēma ka to nav!
es netieku skaidrībā kā var šai uzņēmumā izdarīt kko pareizi - seko priekšnieka norādījuemiem, dabon pa galvu, neseko ar dabon!

Ieskatos | iemuldēt 3 jau muldēja | Add to Memories