PMS

Okt. 28., 2009 | 03:24 pm

izdevusies diena:
māsai telefons kaput
mana ideja sagādāt viņai smuku un jaunu mobilo ar kaput, jo nauda kaput
darbā lielā pārvākšanās un līdz ar to tagad gar manu galdu katru dienu vazāsies viena, kuras dēļ es esmu tur kur esmu tagad un ne īpaši laimīga (šodien pat nu noteikti varu teikt ienīstu!!), un otra, kas pirms laika man draudēja: "Ja tu ar mani vēl šitā runāsi, tad tas beigsies slikti!" - nu ar sito cerams nebus tik negatīvi
karoči viss ir slikti

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Okt. 28., 2009 | 05:41 pm

ir pavisam vnk un diezgan viltīgi - vnk atvainoties un viss uzreiz nokārtojas. nu lai tad tā ar būtu - man vienalga

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Okt. 28., 2009 | 11:51 pm

un nu ir sācies mans KĀRTĒJAIS studenta skolas stāsts kur es par visām varītēm cenšos no tās skolas tikt neizmesta un pievilkt savus nu jau tikai trīs parādus un pabeigt visus mājas darbus, kurus man nav ne jausmas kā es paveikšu. bet šī reize man ir nedaudz savādāka par citām, jo ja citās bij vnk bailes, ka netikšu, neizdarīšu un citas blēņas, tad šoreiz pat nolēju asaru, nedaudz uztaisīju histēriju, tiku pabužināta no vecāku puses. visdīvainākais ir tas, ka man likās, ka man pat gribās to histēriju pašai, lai varētu nedaudz izkliegt savu sāpi un bailes, ka nu šoreiz toč man tas tik viegli neies cauri. bet kā tētis teica - nav laika emocijām, bet gan aktīvam rīcības plānam, kas tev meitiņ vienmēr ir izdevies. jep, un tai mirklī es ar nodomāju, ka man jau visas nelielās histērijas laikā ir radušies nu jau divi risinājumi.
karoči par šo reizi. šodien no saviem kā izrādās izpalīdzīgajiem kursa biedriem uzzināju, ka pirms mēneša ir notikusi informatīvā lekcija par kvalifikācijas darbu un praksi, viņi visi jau ir praksē un ka šodien bij jānodod kvalifikācijas darba tēmas iesniegums. es par visu uzzinu tikai tad, kad tas jau ir noticis (aizdomājos, ka mana skola ne ar ko neatšķiras no lietuviešu fantastiskās iekšejās komunikācijas). aizejot pie nu jau bijušas nodaļas vadītājas (par ko es ar uzzināju tikai šovakar, lai gan viņa vairs nav nodaļas vadītaja no 1. septembra), ka nu pastāv iespēja, ka mani nepielaidīs pie kvalifikācijas darba, kas nozīmē, ka skolu man šogad nepabeigt un ka mans izlaidums man aiziet gar degunu (BĻAA). nu un tad sākās histērija.
nu un tagad tiek veikti viena plāna pasākumi - vēstule skolas direktores vietniecei nosūtīta un nu... gaidam.
nu tad laikam ar ir nu jau nedaudz skaidrs par iespejams būs tālākie ieraksti.
veiksmi jums un veiksmi man - turam īkšķus

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories