Viņi

Jun. 2., 2008 | 12:53 pm

Viņa pateica īsi: „Vajag parunāt, bet ne pa telefonu.” Pēc tam saprata, ka nevarēs tomēr runāt. Viņš ir te un grib Viņu. Liekas jocīgi. Divas dienas Viņa zvana un zemtekstā min, ka nav labi.
Orto par Viņu runāja. Izteicās diezgan interesanti. Viņai Orto patīk jau sen, bet Orto negrib viņu,tāpēc Viņa izvēlas Viņu. Viņai bail, ka paliks viena. Viņa sev teica, ka Orto ir jāaizmirst un jābūt laimīgai ar Viņu. Viņš pret Viņu izturas kā pret princesi un Viņai tas patīk. Viņas bailes palikt vienai remdē Viņa mīlestība. Viņa to nejūt. Tas tik un tā nav tas ko viņa vēlas. Orto Viņu iedvesmo. Pēc nakts ar Orto Viņa jūt sevī iedvesmu rakstīt, darīt, būt laimīgai, tikai Orto uz to visu ir vienalga. Orto paspēlējas un Viņa izliekas, kas nesaprot. Labāk palikt ar rozā brillēm, kas vēlāk nokrīt nekā tām vispār nebūt un brīdī, kad Viņa ir ar Orto, saprastu, ka tas ir tikai paša Orto vēlme būt ar kādu kopā un mīlēties.
Viņai sāp gan par sevi gan par Viņu. Par sevi Viņa domā, bet nezin kā rīkoties un darīt. Viss jau ir noticis. Sapņi jau Viņiem ir. Viņa negrib tos pazudināt. Viņai patīk, ka arī Viņai ir ar kādu sapņi. Tomēr, ja tas būtu Orto!
Viņš jūtas mazvērtīgs. Viņam vienmēr ir bijušas pašnovērtēšanas problēmas. Viņas draugi ir pārāk labi un Viņš toklātbūtnē jūtās kā nulle. Viņš nespēj viņus pārspēt bravūrība, atraktivitātē. Reti rod kontaktu. Pie tam Viņš redz, ka Viņa raujas pie viņiem. Viņš nespēj to izturēt. Viņš ir greizserdīgs, bet Viņa aiz prieka redzot savus draugus reizēm pat aizmirst par Viņu. Tajā brīdī notiek sprādziens, un, kā jau ierasts pasākumos, Viņi sastrīdas, salamājas, sadiršas. Viss pēc tam atkal ir OK. Tāpēc Viņš ir izdomājis, lai nestrīdētos, Viņš Viņu aizvilks no visiem Viņas foršajiem draugiem. Tad Viņš jūtas drošībā. Viņa visu laiku ir kopā ar Viņu un Viņa draugiem. Viņiem ir citas sarunas tēmas, kas saistās ar Viņu un Viņa draugiem.
Kādu laiku viss ir labi. Viņas draugi saprot, ka Viņai nav laika un neuzmācas. Viņa skumst. Viņš jūtas drošs. Viss ir labi līdz brīdim, kad Viņu ikdienā iejaucas atkal jau draugi. Viņš ir izmisumā un sāk atkal nervozēt. Tā visa rezultātā Viņi atkal sastrīdas. Pēc tam viss kā parasti ir ok. Tā vismaz liekas Viņam.
Tags:

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Jun. 2., 2008 | 03:48 pm

sīčiem sācies brīvlaiks grr...

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories