Neprātīgā saprāta balss - Windau und mare balticum...
Augusts 2., 2011
00:27
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Windau und mare balticum...
Atvalinajums ir uznemis apgriezienus. Vakar un sodien biju Ventspili un Talsos. Ventspils man vienmer ir patikusi un ne jau tikai tapec, ka ta man ir sencu pilseta un ir ta eksluziva iespeja naksnot vecmammas dzimtaja maja. Kaut gan pedeja laika ta pilseta ir kluvusi parak sterila, dekorativa un industriala. 21.gs. ir sasniedzis pat Ostgalu, kur lielakaja dala ielu, vecos neslipetos brugakmenus lenam nomaina Lemberga sievas firmas betona brugis. Turklat tur, tapat ka daudzviet Kurzeme, ir verojama kaut kada lietuviesu invazija. Katram tresajam auto ir Lietuvas numurs.

Savukart jau parit jalaiz atkal uz Poliju. Un jau atkal uz to pasu pasakumu kur pern. Labi vismaz, ka bijusaja austrumprusija ir ko apskatit.

(3Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:2. Augusts 2011 - 02:48
(Link)
Es biju Ventspilī 2002. gadā. Tikai aizgāju no autoostas uz kaut kādu rakstnieku māju un pēc tam ar tiem rakstniekiem uz ostu un atpakaļ. Un arī likās, ka tur ir daudz par daudz izlaizīts. Kā operāciju zālē vai pie zobārsta, visu laiku uzvilkti nervi, ka tūlīt kāds šķērdīs ar skalpeli vai borēs zobu. Nekādas romantikas un noslēpumainības un ai. Nemāku izteikties. Bail iedomāties, kā tur izskatās tagad.
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:2. Augusts 2011 - 09:15
(Link)
briesmīgi, viss iet uz galu
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:2. Augusts 2011 - 12:36
(Link)
Nē, uz galu noteikti ne :D
Powered by Sviesta Ciba