Krustvārdu mīkla

Par tradiiciju 'meetaaties ar eedienu'

Anna Marija Levi

Par tradiiciju 'meetaaties ar eedienu'

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Skuka, atceries, tu piektdien staastiiji par iereibusho kompaaniju, kas kroguu savam aizmigushajam un iereibushajam biedram baaza naasiis gurkjiishus un ausiis zirnjus, un ko tur veel? Un par radinieku, kura darba Ziemsveetku balliitee visi meetaajaas ar galju un maizi?

Luuk, shodien staaveeju kaadaa rotaljlietu veikalaa rindaa pie kases. Pirms manis staaveeja sirma, stalta leedija, riktiigi britaaniskas cienjas paarbagaata buutne. Rokaas vinjai bija rotaljlieta, kuras nosaukums bija kaut kas liidziigs 'Throw-a-meatball-on-chef', un siikaaka legjenda apmeeram shaada: bleediigais pavaars, lai 'ieriebtu'(?) eedaajiem, savaas vai nu frikadeliitees vai kotletiitees iemaisiijis kaut ko nelaagu(?). Tad nu, lai vinju paarmaaciitu, speeles daliibniekiem tiek piedaavaati kaut kaadi komponenti, laikam flabera masai liidziigi, ar ko apmeetaat sho derdziigo pavaaru. Pavadoshie atteeli raadiija jautru beernelju kompaaniju, kas viens otru apmeetaa ar plastmasas/gumijas kotletiiteetm, maizes rikaam, briseles kaapostinjiem, utt.,utt.

Tagad viss skaidrs.
  • pēdējo reizi, kad biju ar draugiem uz kino (madagaskara2), man uzgāza 2 pakas saldā popkorna....
  • Jā, viss skaidrs gan. Lieliska izklaide.
  • Un vispār - sveiciens:)
  • GBP (Lielbritānijas sterliņu mārciņa) pērk: 0.741 pārdod: 0.767 LB: 0.746
    Pirms nedēļas, kad maksāju par skolu, vēl bija 0,801. Krīt ne pa dienām, bet stundām. Nu jau vairs nav tālu no eiro.
    (priecīgus Ziemsvētkus!)
    • mja... EUR:GBP 0.95
    • a jēnas kāpj debesīs!
    • jaa, es te kaa Kreezs juutos ar savu latu kontu.
      Cenas ta apmeeram taados pashos ciparos kaa pirms gada... un veel katra prece iisteniibaa maksaa 2.5% mazaak kaa price tag sola, deelj taa, ka VAT samazinaajushi no 17.5% un 15%. Kaut kaada leiputrija.

      Ja kas, Rodzheris ir gatavs juus izvizinaat 4jan BHX apkaimee turpu un tik taalu, cik veelaties. Ja ir note, dod zinju. Sarunaaju arii, ka A. ir laipni gaidiits ciemaa te. Viss notiek. Buchas! Prieciigus jums un taa. Te dienaas +12C, staigaajam dzhemperiishos.
      • Oi, paldies liels, tas Rodžers gan ir mīļš cilvēks! Bet nu mēs ņemsim mašīnu un uzreiz 4.janv. laidīsim uz Unduli akurāt pie tā džeka, kura strādnieki Ziemsvētku vakariņās ar gaļu mētājās. Bet par A izmitināšanu kādu nedēļas nogali gan būšu bezgala pateicīga. Kad atbrauksi, tad jau sarunās kas un kā, telefonus u. t.t.
Powered by Sviesta Ciba