ю

September 26th, 2007

01:05 pm

Labadiena!

Turpmakie ieraksti bus hronologjiska kartiba visi viena metiena. Interneta pieeja ikdienaa nav, bet iespaidi ir tik daudz, ka nevar nerakstiit, bildes jau pa 2 dienaam ir tik daudz, ka prieks un smaids neatstaaj, kaut ir visaadi ielu beerni, kas piekasas un galvenais to valdou nav tik viegli iedabuut galvaa vairaak.

Enjoy!

01:08 pm - 23. 09. lidojums

Hotel Riga tagad ir pamests. Dodos tālāk uz hotel Tbilisi. Diez vai tas ir hotelis, bet droši vien būs patīkami un labi. Sēdeklis paliekts uz aizmuguri, jo lidmašīnas balansēšanas (?!?) dēļ aizmugurējā rinda tika pārcelta uz priekšu un ar dub tractor ausīs 3:10h tiks pavadītas ar spiediena maiņām, gaisa bedrēm (no kurām man pamatīgi kut vēders) un patīkamu nogurumu. Un tas ko es sākumā gribēju teikt viss jau piemirsts, bišk dun un sāp galva, spīguļo gaismiņas lejā. Bišku iemīlējies dzīvē. Tālāk.

Leave seatbelts on while sitting.

To be continued...

01:11 pm

Vai drīkst lamāties?

Zajebiska, kruta, bļa.

Esmu iemīlējies no viena takša brauciena līdz šīsnakts palikšanas vietai. Man šķiet vai es īsti nezinu, bet te laikam tikai pirmās dienas.

Es atvainojos es raustos iespaidos, starp aplupušām mājām ar burvīgiem balkoniem, starp televīzijas torni kalnā pašā centrā, par upi, par nacionalitāti, par to ka pēc 21 nevar iet uz ielas, par to ka esmu tuvu paskatā gruzīniem, par to ka rīt 13 viss sākas, par to ka man nenāk miegs, par to ka dzīve ir skaista un bīstama un arī skumja, jā weits kungs piedodiet. Es iedzeru šņabi, paldies Kaija šis tiešām ir mirklis, kad tas bija jāiedzer, šis jau ir pirmais urgent mirklis, bet ir tik patīkami. Guļammais zem manis, datorā vienīgā dziesma patreiz ir Imants Daksis ar ja njebojusj.

Izgāju pirmoreizi uzpīpēt gruzijā, tepat uz pirmā stāva ieejas un divi sikspārņi 10 cm attālumā lidinājās no cigaretes oglītes un ķēra mušas uz daudzstāvu mājas fona. Ja Tu so ieraudzītu tev varbūt liktos, ka esi parīzē, tev varbūt liktos ka esi zolitūdē, bet nē te mazliet savādāks vējš ir atstājis laika zobu uz namu vēnām, sejām izejām.

Iet gulēt? Vajadzētu, bet gribas visus iespaidus uzrakstīt. Internets nav, nezinu kad publicēšu, gan jau.

Ja vseh vas ljublju.

23 drīzāk jau 24 agrs rīts ir plkst. 6 un latvijā ir pieci, drīz 4.

Arlabunakti lasītāji.

01:17 pm

Vi slishitje!

Powered by Sviesta Ciba