Četri džentelmeņi un deviņi galloni alus

Posted by [info]spiritualized on 2007.10.14 at 13:42
Korporatīvais dzerstiņš ir noslēdzies veiksmīgi, ja neņem vērā GameMaster novemto kurpi, Gnidrologa apvemto...visu ķermeni un manas ar alu aplietās ūzas, kuras tagad tiek maltas veļasmašīnā, biedrs kukainis gan tika cauri sveikā un bez problēmām pavadīja visu vakaru atdarinot dzīvnieku skaņas kamēr lūkojoties tv ekrānā. No 35l alus ir palikusi vien tik puse un to paveica tik 4 cilvēki.





Vakars tika pavadīts histēriskos smieklos par ne tik smieklīgiem jokiem un izmisīgu Pringles čipsu meklēšanu pa avota ielas tumšājām ieliņām, kur ik uz soļa uzglūnēja neandertāliešu ordas ierindnieki.
Šīs pastaigas nagla bija encounters ar vietējiem urļikiem. GameMasters būdams labi audzināts jaunietis piedāvāja alu vienam no zemcilvēkiem, kas atteicās papurinot galvu, pēc šī, ja to tā var nosaukt, dialoga sekoja Roberta piezīme, "Nu.. pats vainīgs", uz ko urlobojs atbildēja ar, "Nē! TU ESI VAINĪGS!!!".

Anyway, mans fix ir:
Kefīrs, acikautkādubaktēriju jogurs, greipfrūts un biezpiena paciņa.

Tēli: Gamemaster.klab.lv Gnidrologs.klab.lv Kukainis ir bez bloga.lv PS. Editojot nevar addot LJ jūzeru un sintaksi es nezinu. :/

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.