Posted on 2007.11.02 at 08:24
klausos:: System Of A Down - Toxicity

Laikam labākais uz-darbu-braukšanas apraksts, kādu esmu lasījis.

[info]mamuts  :

Labrīt!
Tas ir p#zģec, ierasties darbā "iģi nah#j" garīgajā! Brauciens mikriņā šorīt bija par traku pat man, kaut arī es esmu labsirdīgs un garīgi nosvērts cilvēks... savu mūžu neesmu braucis TIK pārpildītā motorizētā zārkā, dibenu piespiedis pie priekšējā stikla. Piedevām vēl visādas vecas pļorzas aizpensijas gados, protams, caur aizpilējušām brillēm jau neredz, ka tā sabiedriskā transporta parodija ir pārblīvēta kā "Rīgas šprotu" konservi un tik par visām varītēm cenšas savu mencas rumpi tajā iestūķēt, nelabi ķērcot kā apd#rsusies kaija "pabīdās, pabīdās, citiem arī jābrauc"! Uz kurieni jābrauc, šitais mikriņš uz kapiem, bļ@dj, nebrauc!

 

Par laimi, kopš strādāju jaunajā darbā šādas izklaides mani biežāk kā 2-3 reizes nedēļā neskar.

Tiešām gribās pajautāt uz kurieni šitās vecās pļorzas brauc, uz tirgu pēc "svaigākās" zives, siera vai kā cita smirdoša ar ko pēc tam laimīgi braukt uz mājām un uzlabot garstāvokli citiem pilsoņiem..vai vienkārši pilsoņiem?


Comments:


Mamuts
[info]mamuts at 2007-11-02 08:39 (Linkz)
Tas viņām saucas "iziet sabiedrībā - sevi parādīt, uz citiem paskatīties...":D
__________________
[info]spiritualized at 2007-11-02 08:53 (Linkz)
Uzvelk labāko lakat', paņem labāko kulķen', saķemē puspliko pakaus' un aiziet uz sociālajiem džungļiem un kulturās Himalajiem, uz CENTRĀLO TIRGU, ZIVJU PĀVILJONU.
Previous Entry  Next Entry