Meistars - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

10. Jan 2024|20:13

slepkava
Nedaudz jāpastāsta par jauno gadu.
Biju aizdevies uz Mančesteru. Tā kā Mančesters United fans mājas spēli neredzēju - tagad vismaz varu pateikt, ka nebija mājas spēle tajā laikā, kad biju Mančesterā, nevis, ka man būtu krietni par dārgu šajā brīdī šādas spēles biļetes nopirkt - ja kāds lasa un zin, kur var biļetes nopirkt par cenu no 100 - 200 eur, droši pasakat, ka esmu lohs un nemāku atrast piemērotu cenu.

Bet chempionship noskatījos pirmo spēli šajā līgā. Spēlēja Huddersfield Town pret Middlesbrough. Pilsēta aptuveni 30 min braucienā no Mančesteras, iedzīvotāju skaits aptuveni 200k.
Jauka vieta, kur atbraukt un paskatīties futbolu, ļoti labi apkārtējie restorāni, Magic Rock brewery atrodas šajā pilsētā, kas gatavo izcilu alu.
Nedaudz novirzījos, tagad par futbolu. Izkāpjam no vilciena, kur bariņš Boro fanu ar dodās virzienā uz stadionu, tādi draudzīgi, lāga zeļļi, kas pamanījās pec pirmā vārtu guvuma nedaudz izvicāties ar apsardzi. Principā pilsētā izskatās, ka dzīvo pārsvarā padzīvojuši ļaudis un policija, kas ir no Londonas nosūtīta atpūsties. Ejot pa ielu policijas darbinieki sarunājas savā starpā, ka nu tik ir traki un ir spēle.

Iekožam vietā, kur samaksājām vairāk, nekā man prasītos tur maksāt, bet nu ko padarīs, ja neesi vietējais. Dodamies uz stadionu, lietus līst virsū, garām brauc Middlesbrough fanu busi, kur iekšā sēdošie rāda nepieklājīgus žestus - nebūtu pat pamanījis, ja Rā nenokomentētu, ka tā gan ir dīvaina pretinieku komanda, kas visiem rāda fakučus.

Ierodamies stadionā, kas ir savas 2x reizes lielāks par Skonto un Daugavu, lietus ir sācis mērcēt pamatīgi, bet līdz suvenīru veikalam aizkļūstu. Nopērku lielu Huddersfield Town šalli, kas mani pusi spēles silda, otrā pusē iešķiebu Rā, lai beidz lēkāt pie Middlesbrough vārtiem.

Aizpildījumu izlasu pēc spēles, ka ir ieradušies savi 8000 skatītāju, kas ir tomēr ļoti pieklājīgs daudzums, jo komanda spēlē izcili vāji. Pirms spēles tiek pieteikti visi, kas ir nomiruši pēdējā gada laikā, vienā brīdī spēlei jaatsākās un kāda daļa palika nenosaukta, nezinu vai līdzjutēji vai fani.

Teikšu tā, spēle protams baudāma un skatāma, bet ja nebūtu šīs pilsētas iedzīvotājs, vai nejauši ieklīdis tūrists otreiz neietu. Boro fani izglāba pasākumu, mājinieki - atsevišķi spēlētāji super, fanu sapratne par spēli izcila, bet komanda ir kāda ir. Bet nu budžets tāpat kāds 5x reizes lielāks par FC Riga, kas tomēr var pacīnīties eirokausos.

Mājupceļā dodamies uz vilcienu policijas pavadībā, jo izskatās, ka daži Boro fani ir izdomājuši ieiet veikalā vēl pec pāris atspirdzinājumiem ceļā uz ziemeļiem :) Daži dodās izdziedājušies Mančesteras virzienā.


Who's that team we call the Boro,
Who's that team we all adore,
And we play in red and white,
And we're fukining dynamite,
And we'll support the Boro evermore...
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.