September 25th, 2012

10:48 am
Par senajām civilizācijām

Šitas materiāls "dabā" sadalās desmit gados, šitas simts, abet šito neņem ne bacilis, ne saule, ne entropija, vispār nekas.

"Daba" netiek sīkāk definēta, it kā pazemes ala ar miljons gadiem nemainīga klimata un pusotru bacili uz kubikmetru luftes ir tas pats, kas viņdien eksplodējušais Krakatau vulkāns (kurš, teikšu kā ir, sadalītu pirmreizinātājos ne vienu vien plastmasas turzu!). Angliskais termins "biodegradation" ir pārtulkots kā "sadalīšanās dabā" un iepūtiet.

Nujā, bet par ko es gribēju izpausties? Kā zināms no drošiem avotiem, pirms miljons gadiem mums te bija ne tikai makaki ar rungām un akmeņiem, bet gan attīstītas civilizācijas, Hiperboreja, Lemūrija, Atlantīda un visi šitie te pārējie. Kāpēc mums ir atrodami tikai makaku akmeņi un astes kauli no tām slavenajām dienām? Pareizi, ekoloģiskā dzīvesveida aplamība.

Lemūri (lemūrieši?) bija tā apsēsti, ka tik puķīti nenomīt un hotdoga papīrīti mežā nenomest, ka nekas no viņiem pāri nepalika. A vot, ja būtu piemēslojuši kā pieklājas, mums tagad būtu pieejami miļons gadu senas civilizācijas kompji ar normālām operētājsistēmām, kurās visi bugi izķerti un visas pakaļdurvis slēgtas. Jamie savas megazināšanas pierakstīja uz ekoloģiska papīra, kurš piecas minūtēs sabirza putekļos, par lielu prieku Lemūrijas ekofrīkiem.

Tā nu mēs arī palikām kā bārenīši, bez senām zintīm un vispār nekā. Un atkal jāizgudro velosipēds.

12:21 pm

Diskusijām par klimatu jāievieš speciāla jūzerpikča.

Iepazīstieties - polārā mitrene!