KOTKOTKOT -- Day [entries|friends|calendar]
AUZU MILTU IELASMEITA

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[23 Aug 2011|12:12am]
atbraucu uz laukiem pie teeva ciemos. normaali noklaaja, ieliidu gultaa un izliimeejos kaa mazs beerns peec siltas vannas. te taads miers, svaigs gaiss, klusums un vakar pat naktii nelija, piipeejot galiiga avatara sajuuta noraava. apkaart pilns ar skaabes kraasu ziediem, zvaigznes kaa debesiis sadegtas spuldziites, irshi lidinaas ap viinogulaajos ieaugusho lampu. nav ne autobaanja muuzhiigaa trokshnja ne izpluudes gaazhu klepus.
+shodien ar rejni sataisiijaam 17 dazhaadus eedienus, tik tas ka apetiites vispaar nekaadas, eeshana eeshanas peec. bet nu vismaz garshiiga eeshana, galva taa piepuutaas, ka likaas, ka gaisaa vareetu pacelties. un savaacos taa +/- , riit buushu riigaa taa apmeeram uz nedeelju. nav man iisti neviena telefona nummura, lai pati pie jums uz viziiti pieteiktos, bet ja kaads no jums, mani draugi_draudzinji esat tur uz vietas, juutieties droshi mani uz kaadu alinju uzaicinaat
++ mekleeju kur palikties ar savu dzhunglju lapsu, tobish suni, tas arii principaa ir galvenais faktors kas nosaka cik ilgi es riigaa dziivoties varu. baigi negribas vinju laukos vienu atstaat, skums un beedaasies te.

// MAN PATIIK TAADS KLUSUMS KO CITI DEEVEE PAR NEVEIKLU

* meegjinu tagad sanjemties un socializeeties. taa teikt, ir iekraajies neatbildeetu veestulju kalns un visi jau sastresojushies un pat taa ka suuta sms un meegjina zvaniit. kur tad esmu, cik taalu tikusi, vai veseliiba uzlabojusies, kad atpakalj braukshot un kaadi plaani vispaar esot, taa ka grib zinaat visu iespeejamo. pilniigi nepierasti, ka es peekshnji kaadam nu tik ljoti svariiga esmu. un arii skriet un njemties ar visiem tiem birokraatijas papiiru darbiem un veestnieciibaam man reaali ir uznaacis besis, velns vinju zin kad es tam visam taa kaartiigi piekjershos.
jaa, un starp citu par to veseliibu runaajot- nebiju domaajusi ka visi taa sabiisies, taj staavoklii rakstot pat nefiltreeju cik daudz informaacijas jau pateikts un cik veel jaapasaka, lai, taa teikt, neatstaatu kaadu uz satraukuma robezhas. bija jau hujova, nav jau taa ka kaut kas no pateiktaa buutu bijis paarspiileets. 2 zobu infekcija, sapuutusies galva taa, ka pat ieksheejie luupu savienojumi taa leeni un mokoshi pliisa. detalju gan nebuus, pretiigi atcereeties.

/// GANA ESMU ATPUUTUSIES, GRIBAS AIZLIET SEJU. VISPAAR JAU TAADS BAIGAIS GRIBULIS UZNAACIS. GRIBAS TO UN GRIBAS SHITO.
post comment

navigation
[ viewing | August 23rd, 2011 ]
[ go | previous day|next day ]