KOTKOTKOT -- Day [entries|friends|calendar]
AUZU MILTU IELASMEITA

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

TANTAS PREGUNTAS, TAN POCAS RESPUESTAS [11 Jun 2011|01:07am]
sanjeemu shodien beidzot zvanu, kad peec nedeeljas pazushanas festivaalu plaanoshanaa piiters beidzot piesleedzaas pasaulei un izlasiija zinju, ka es braucu uz madridi. saruna visai sarezgiita ar luugshanos peec veelvienas iespeejas.
visi papiiri pabeigti liidz pusei. man palikushi tiiri tik tas, kas liigjim lv jaaizdara. bet taa gaidiishana un gaidiishana uz kaadu, kursh nespeej sakaartot savas prioritaates. un tagad nezinu ko dariit. teju vai jaavelk + un - uz papiira.
nav ne mazaakaas nojausmas par to ko es veelos. pirms gada man likaas, ka celjojot es beidzot sapratiishu savas veelmes un ambiicijas. taa vietaa esmu atradusi paaris hobijus ar kuriem nosist laiku starpposmos un esmu apjukusi veel vairaak, zinu veel mazaak un viss ir vienaa mudzheklii. galva vaaraas un brendijs ir labs draugs vientuliigos vakaros alaa. locutorio un alus. zheel ka iekshaa smeekjeet nevar. biju uz skaista atmeshanas celja, bet stress dara savu.
neviens nevar izdariit leemumus manaa vietaa. taa teikt ir man krus(t)celes ar 2 iespeejamajiem celjiem-
1) 18juunijaa pamest granadu(to gan es grasos dariit neatkariigi no taa vai es palieku vai aizeju), nosuutiit piiteram iiniju un yas_ta! peecaak viss ir miglaa tiits
2) palikt, pabeigt iesaakto, peec 3nedeeljaam braukt uz kolombiju, casi 6 meeneshus pavadiit tur vazaajoties apkaart, tad atgriesties(?) eiropaa ar viirieti misteeriju. blandiities pa sho pasaules galu ar milzu laapstu laimi mekleejot..?
nolaapiitie leemumi un leemumi.. un zini kas ir tas kas pietruukst visvairaak? kaads ar kuru normaali aprunaaties. viss ir tiiri taadaa stadijaa ka paliek tavaa galvaa. austrijaa(?) bij uz sienas rakstiits "dont you know its allright to be alone?" varu vien piekrist, teoreetiski. bet kad esmu viena, pat starp cilveekiem, taa vien kliedz peec pudeles alkahola un paranojiski depresiivaam(?) domaam par to, ka viss ir taads meesls(?)
tantas preguntas, tan pocas respuestas
shkjiet ka sho nakti pavadiishu blandoties pa pilseetu, seezot uz solinja un paardomaajot pasauli. alaa mani naktiis vajaa paranoja. un tas, ka naktii kakjis meegjina ielaviities ar meerkji nochiept iinijas bariibu un vinja kaa sireena skrien un rej arii dizhi nepaliidz. taa es pie triekas tikshu un tas ar viss. un skvotaa ir miljons sunju kas rej un balliites kas izniicina sienas un taa vien prasaas ka 1 briidii policija atbrauks, kas nebuutu tas pats jaukaakais, kas veel vareetu ar mani notikt. varbuut izvilkshu bluu no maajas ar mani kopaa piedzerties un liidz nelabumam nogurdinaashu vinju ar manu vaariishanos.
liigji, pazvani man kad tev sanaak, uz to laiku man buutu jaabuut speejiigai pateikt tev ko iesaakt ar papiiriem un tai skaitaa gribu zinaat cik ilgi grasies lv buut.
2 comments|post comment

navigation
[ viewing | June 11th, 2011 ]
[ go | previous day|next day ]