KOTKOTKOT -- Day [entries|friends|calendar]
AUZU MILTU IELASMEITA

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

KARSH? [10 Apr 2011|04:54pm]
gaaju maajaas taa peec 12 naktii ar domu, ka varbuut vajadzeeja palikt sarii maajaa.
kad biju nokljuvusi liidz alas durviim, sapratu, ka kaads ir bijis iekshaa, jo aiskars staav savaadaak un arii loga matracis ir bijis paarbiidiits. iegaaju iekshaa visai triicoshaam rokaam, iedomaajos, ka varbuut Mikolosh ir bijis peec gjitaaras, jo vinja vairs nestaaveeja uz gultas, bet jebkuraa gadiijumaa nodroshinaajos ar saviem lielajiem nazhiem un macheti zem spilvena domaajot par to, ka ja nu es kaadu nobeidzu, vai man naaksies seedeet cietumaa :D
ieskatiijos pulkstenii un bija 00.27 un tajaa briidii dzirdeeju kaa aiskars aarpusee pamatiigi kustas, nodomaaju ka varbuut veejsh atkal, bet veeja zvani kluseeja un arii maajaas naakot bija pilniigs bezveejsh. iinija izspurdza laukaa pa savu sunja ieeju riedama kaa uz nelabo. taa nu es staaveeju guljamistabas viduu ar nazi rokaa un likaas ka sirds pa muti izleks. dzirdeeju buukshkji un likaas ka arii soljus. nezinu vai mana paranoja uzdarbojas atkal, bet nebija baigais iekaariens paarbaudiit. pakjeeru somu, sarii maajas atsleegu un skreeju visu celju augshaa un lejaa no kalna ar nazi vienaa rokaa un bikseem otraa. varbuut piiteram ir jaapaardomaa par to, ka vins ir noliidzis man advokaatu, man izskataas, ka driizaak miesassargs sheit buutu lielaakaa jeegaa. un kals saacis sakjerties ar sunju ciinju cilveekiem, meegjina kko pasaakt lai to izbeigtu sarii blakusielaa un fakts, ka kanaadieshi ir mani labi draugi, bet barranco suka marija vinjus nevareeja ciest un aizbiedeja projaam. nezinu vai taa ir vinja, vai mafija, vai cilveeki pret kuriem kals ir sapinies. bet viss barranco zin, ka es esmu tur viena un piiters tik aatri atpakalj nebuus, taapeec vinjiem liekas, ka ar mani tikt galaa buus tik pat viegli. juutos kaa no filmas"viens pats maajaas"
nedomaaju ka uztraukumam lielu pamatu, bet droshiiba pirmajaa vietaa. dziivosim-redzeesim, bet es nekur pazust netaisos.
post comment

navigation
[ viewing | April 10th, 2011 ]
[ go | previous day|next day ]