Marts 12., 2011


12:26
pēdējo divu dienu mantra, no Ereaserhead: 'in heaven everything is fine, in heaven everything is fine..' dziedu pie sevis klusā balsī, dušā un aizmiegot.
jo tallinā nav tik labi. te ir mūžīgā ziema.

(nelieši | ielikt lietas)

17:37
izgāju pastaigāties. aizņēmos Alises fotoaparātu. aizbraucu līdz 4. tramvaja galapunktam. neko pārāk aizraujošu tur neatradu. staigājos divas stundas. izlēmu doties mājās un iesēdos tramvajā. un tad!
stāvam autoostas pieturā. uz otrām sliedēm apstājies tramvajs pretējā virzienā. abu tramvaju logi tieši blakus. es paskatos pa logu un aptveru, ka priekšā izcila bilde - saule uz rietēšanu kā backlights pasažieriem, skaisti silueti; gaisma vēl spilgta, bet sārtie toņi jau sāk parādīties; caur abu tramvaju netīrajiem logiem viegls diffusion's, kompozīcija kā uz sudraba paplātes ar vienu jaunāku sievieti pie loga, priekšplānā, un vecāku otrā sēdvietu rindā, otrā plānā. grābju pēc kameras, bet tas otrs vagons aizslīd prom pēc 2 sekundēm!! man vienkārši dvēsele visu atpakaļceļu sāpēja. tādu izdevību palaist garām. protams, pastāvēja iespēja nopisties ar ekspozīciju kamerā, bet tad es vismaz būtu centies.

varbūt jau, ka mana atmiņa nedaudz piefantazē par tiem perfektajiem apstākļiem, tā mēdz notikt bieži.

(nelieši | ielikt lietas)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
lake of skin - 12. Marts 2011

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba