Novembris 24., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:34
Jau kādu laiku atpakaļ šeit jūsmīgi stāstīju par vienu no skaistumkopšanas vlogiem, kas man bija ļoti iepaticies - Farah Dhukai. Patika, jo ļoti daudz par dabīgiem līdzekļiem, kā taisīt maskas, losjonus no dabīgiem produktiem, kas atrodami virtuves skapītī vai veselības veikaliņā. Lai gan man nav vienmēr uzņēmības ar to visu noņemties, blogam līdzi sekoju tik un tā, ipaši tāpēc, ka nevaru vien noskatīties uz Faras garajiem, mirdzošajiem matiem (klusa skaudība šajā galā). Pateicoties tam, ka Faras blogs guva lielu ievērību, viņa nāca klajā ar skaistumkopšanas produktu - Farsali Volcanic Elixir, kas esot kaut kāda Polinēzijas eļļa, viss 100% dabīgs un ar neskaitāmām lieliskām īpašībām. Sākumā smīkņāju vien, bet šodien beidzot padevos un izlēmu, ka jāizmēģina, jo viņa beidzot sūta uz Eiropu, turklāt mana seja mani dzen stāvus kapā. Bet esmu arī ieintriģēta, jo esmu salasījusies daudz labas atsauksmes, īpaši, ka šī eļļa ļoti palīdz mazināt aknes rētas un pašu akni, kas man ir pats, pats galvenais!
Kad saņemšu, ziņošu kas un kā, jo zinu, ka man te cibā ir dažas izteikti uz skaistumkopšanu orientētas dāmas un arī man patīk, kad citi padalās ar informāciju :)

(7 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:24. Novembris 2014 - 21:54
(Link)
bet tamanu eļļu jau var arī eiropā nopirkt
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:24. Novembris 2014 - 21:57
(Link)
1. es nezināju, es nepirku tapēc, ka tamanu eļļa, bet tāpēc, ka gribēju tieši viņas produktu nopirkt.

2. cik lasīju atsauksmes, kur cilvēki salīdzina ar citām tamanu eļļām (citiem brendiem utt), šī esot daudz vieglāka (kas ir īpaši svarīgi, ja ir akne)
[User Picture]
From:[info]daciiit
Date:24. Novembris 2014 - 23:27
(Link)
Lūk,ja būs labalabalaba,tad es ar labprāt izmēģināšu :)
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:25. Novembris 2014 - 23:02
(Link)
es par kokosriekstu eljlju esmu daudz rakstijusi par to,ka ta ir vertiga ari akni samazinosha. ta ka re ku sheku vel dabiigak apr kaut kadu komercionalo kompaniju .
vakar saziekjeju matus uz nakti, un shodien spidigi, gari, skaisti kaa no taam keratina proceduram :D
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:25. Novembris 2014 - 23:51
(Link)
redz, man pavisam nepalīdz, tikai sliktāku visu padara. pusburka plauktā skumji putekļus vāc. mati paliek vēl sausāki un tādi riebīgi, bet sataukojas pēc tam nākamajā dienā. uz sejas tikai taukaināka seja paliek un pumpas vairāk. vienīgais, kam man der ir kā ķermeņa eļļa pēc dušas :(
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:26. Novembris 2014 - 00:16
(Link)
nu, tad jaskatas, kadu tu perc. nosutisu rit bildi, mekle tas firmas. jabut aukstajai eljljai.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:26. Novembris 2014 - 00:18
(Link)
ir auksti spiesta. bet es esmu mēģinājusi dažādu firmu kokosriekstu eļļas pēdējo 3 - 4 gadu laikā un ne ar vienu nav bijis ok. man liekas, vienkārši nav mana eļļa. vispār man ar eļļām matos nav laba pieredze, varbūt mati pārāk plāni, viss par smagu. mēģināju kokosriekstu, mandeļu, olīveļļu, avokādo eļļu.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba