Marts 26., 2014


[info]samantta21:17
Tātad, šovakar gandrīz nogalināju sevi un Mariju. Izdomājām taisīt manu slaveno lēcu zupu, kas ietver kumina un čilli pārslu grauzdēšanu lielā karstumā. Nezinu ko tur aizrunājāmies par puikām, bet viss sāka briesmīgi dūmot un degt un es arī, neskatoties, biju izbērusi pusburku čilli pārslu - pāris sekundēs virtuve bija biezos dūmos un ar tik indīgu smaku, ka paelpot vispār pat nebija iespējams. Asarām sprāgstot, skrējām raut vaļā visas durvis, logus, slēgt iekšā tvaika nosūcēju un ventilāciju. Labi, ka mums mājās nav dūmu detektora. Nosēdējām ārā aukstā gaisā kādas 10 minūtes, izdzērām paku sulas, bet kakls abām jēls un pat pēc stundas, kad viss jau izvēdināts un zupa uztaisīta (ar jaunu devu kumina un pavisam nedaudz čilli), elpu nav iespējams dziļi ievilkt bez sāpēm un klepus. Tiešām sabijos - kas zin kādas gāzes visi šitie garšaugi izdala augstās temperatūrās. Tagad zināšu gan, ka ja ir vēlme kādu nomušīt, tad tikai vajag ieslēgt virtuvē ar gruzdošu čilli uz pannas.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba