Augusts 3., 2012
samantta | 21:52
Izrādās, pagājušajā gadsimtā Arnolds Ehrets atklāja interesantu likumsakarību sakot, ka toksīnu eliminācija (izvadīšana) no organisma tiek pārtraukta, kad vārīts ēdiens iekļūst kuņģī. Tas
nozīmē, ka svaigi produkti iedarbina spēcīgu attīrīšanās mehānismu,
kuru pavada nogurums un bezspēks. Vārīts, nedzīvs ēdiens neiedarbina
šādu mehānismu, neizvada toksīnus, bet tikai viņus uzkrāj organismā.
Tāpēc resni cilvēki īstenībā ir kaulu kambari, viss ķermenis ir
piestūķēts ar neizvadītiem sārņiem, mirušiem audiem.
Tas
arī nav viss, jo termiski apstrādāts ēdiens bloķē ķermeņa attīrīšanās
mehānisku, organisms it kā kļūst paralizēts. Ķermenis sāk prasīt
ēdienus, kas izraisa intoksikāciju, līdzīgi ir ar tabaku, alkoholu un
narkotikām. Sākas lomkas. Sanāk, ja cilvēks atmet smēķēšanu organisms
sāk tīrīties no ogļskābās gāzes un cilvēks izjūt narkotisku vēlmi
uzpīpēt kādu cigareti. Toksīnu elimināciju (izvadišanu) pārtrauc kārtēja
cigarete un cilvēks izjūt komfortu. Un dzīve ir atkal skaista! Šis
apburtais loks turpinās līdz cilvēks nomirst, jo toksīnus vairs nav kur
noglabāt un sirds vairs neiztur lielo slodzi.
svaigedajs.blogspot.co.uk
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |