Aprīlis 22., 2012


[info]samantta10:49
Mans pēdējā laika lielākais sasniegums, tīri tā, priekš sevis - esmu iemācījusies dzert tēju un kafiju bez cukura. Cik reizes biju mēģinājusi izskaust cukuru no saviem dzērieniem, bet nenoturējos ilgāk kā pāris dienas, viebjoties no tā, cik negaršīgi. Izrādās, ka viss noslēpums slēpās faktā, ka vajadzēja izturēt viebšanos vien vairāk dienu, un tad laikam garšas kārpiņas aprod ar jaunajām garšām, un pēkšņi izrādās, ka tējai un kafijai ir pārsteidzoša garšu buķete, kad tā vairs netiek slēpta ar cukura šķebinošo saldumu. Un tagad man ir pilnīgi jauna pasaule, kurā es atklāju cik dažādas garšu nianses ir dažādām tējām, kafijām, lattēm utt. Un par to, ka there is no way back pārliecinājos pagājušonedēļ, kad draudziņš lika man paturēt viņa kafiju, kura bija sacukurota - eksperimenta pēc izlēmu pagaršot un gandrīz apvēmos, tik riebīgi salda garša! Tā lūk.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba