Aprīlis 22., 2012
samantta | 10:49 Mans pēdējā laika lielākais sasniegums, tīri tā, priekš sevis - esmu iemācījusies dzert tēju un kafiju bez cukura. Cik reizes biju mēģinājusi izskaust cukuru no saviem dzērieniem, bet nenoturējos ilgāk kā pāris dienas, viebjoties no tā, cik negaršīgi. Izrādās, ka viss noslēpums slēpās faktā, ka vajadzēja izturēt viebšanos vien vairāk dienu, un tad laikam garšas kārpiņas aprod ar jaunajām garšām, un pēkšņi izrādās, ka tējai un kafijai ir pārsteidzoša garšu buķete, kad tā vairs netiek slēpta ar cukura šķebinošo saldumu. Un tagad man ir pilnīgi jauna pasaule, kurā es atklāju cik dažādas garšu nianses ir dažādām tējām, kafijām, lattēm utt. Un par to, ka there is no way back pārliecinājos pagājušonedēļ, kad draudziņš lika man paturēt viņa kafiju, kura bija sacukurota - eksperimenta pēc izlēmu pagaršot un gandrīz apvēmos, tik riebīgi salda garša! Tā lūk.
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |