Marts 18., 2012


[info]samantta12:47
Jau kuro reizi skrienot pārbaudīt cūkas cepeti cepeškrāsnī, satraucoties, ka tas apbrūnē pārāk ātri, bet gaļa vēl nav gatava, saprotu, ka beidzot ir laiks iegādāties gaļas termometru. Nost ar mūžīgo stresu un paniku, un sirds dauzīšanos, skatoties kā cilvēki atver mutes, lai ēstu manis pagatavoto gaļu, bet man tikmēr jāģibst bailēs, ka tā būs negatava vai pārāk sausa.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba