Jūlijs 2., 2011


[info]samantta18:07
Pēdējā laikā nākas secināt, ka no cilvēka, kas absolūti negatavoja ēst, esmu kļuvusi par cilvēku, kas ir apsēsts ar ēdienu. Jā, jo kā citas meitenes lasa fashion blogus, es lasu pavāru un ēdienu mīļotāju blogus. Lielāko dienas daļu es domāju par ēdienu, ko es varētu uztaisīt, ko jaunu izmēģināt. Un tā īsteni laimīga un atslābusi es jūtos tieši tad, kad gatavoju, pat ja galā varbūt nemaz tik labi nesanāk, bet tas process! Un tā es īsti nesaprotu, ar šādu kaislību, man droši vien pa taisno vajadzētu šauties mācīties kādā pavārskolā, bet lieta ir tajā, ka neesmu nekāds dabiskais pavārs un man nav tādas akurāt Dieva dāvātas garšas izjūtas, man bieži arī nesanāk. Man vienkārši patīk to darīt. 

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba