Zelta zutis - 7. Oktobris 2024

About 7. Oktobris 2024

Eksistenciālas pārdomas12:39
Tā man 22-ajā oktobrī ir jābūt Rīgā. Jānakšņo arī... pie kā man palikt? Pie kā man palikt?... es tik sen neesmu Rīgā bijis. Nezinu vairs, kurš no draugiem/paziņām vēl dzīvo Rīgā. Kas mani grib satikt, kam uzprasījis?

13:42
dažreiz mani sajūsmina reklāmas bukletiņi. piemēram, pirms dažām dienām saņēmu vienu, kur piedāvā uztura bagātinātājus. pašā pirmajā lapā virsraksts, kurā es saskaitīju 16 kļūdas. sešpadsmit, Mana Alma mater!!! un viņi tiešām cer, ka es kaut ko no piedāvājuma pirkšu?

un tad fonā vēl ir visādas liānas langes, kas nelabā balsī ķērc tikko kaut kur LV ieraudzījušas burtiņu kirilicā. un, maitas tādas, klusē, ja teksts latviski ir baiss vai, ja pie pakistāņiem nevar nopirkt kebabu, ja tu cilvēks nerunā anglistiski...

/nu labi. manas māsas meitas meita arī ir talantīga un vienā vārdā "Andi" pamanījās ielaist divas kļūdas. mana mamma (izbijusi latviešu valodas skolotāja) trīs stundas domāja. neizdomāja. beigās neizturēja un man prasīja.

//nu, ja šitādas māsas meitas meitas no sestās klases raksta tās reklāmas, tad... tad. tad es vienkārši neesmu tās reklāmas mērķauditorija.

///un te es neesmu pat pieminējis perversijas, kas tajā reklāmā bija iekļautas. varbūt, ka es saņemšos un kaut ko pacitēšu.

14:29
es, protams, esmu riebīgs tēviņš un mēdzu burkšķēt. un šoreiz lidināšu akmeni izglītošanās lauciņā. vobšem, man māsas meitai ir meita. jamai ar šo gadi sākas tas debīlais priekšmets, ko sauc par dabasmācību (tas, kur kopā sabāzta fizika, ķīmija, bioloģija, ģeogrāfija, ģeoloģija un kas tur vēl). no šī gada kontroldarbu pārrakstīšana bērniem ir aizliegta ar likumu. konkrētajā priekšmetā mācību grāmatas bērnam nav. stundā puierakstīti divi teikumi. no tiem es nevaru izsecināt, ko tam bērnam paskaidrot! kas tas par murgu?!!!!

14:46
vai šeit cibā ir kāds, kurš mani grib naktī no 22. uz 23. oktobri?...
Top of Page Powered by Sviesta Ciba