ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, December 1st, 2008

    Time Event
    12:07p
    Skumji noskatiities, ka daudzi auto brauc ignoreejot gaajeejus uz ietveem. Uz kalnciema ielas shoriit viens buss (FP4001, ja pareizi atceros numuru), sirsniigi brauca cauri peljkjeem :(
    4:00p
    No riita bija baigais murgs. Taatad, sapnjoju, ka aizbraucu celjojumaa uz aafriku. Tas ka aafrikaa satiku bijushaas darba vietas atbildiigo par sportu, buutu siikums, tipj kaut kaadas sacensiibas volejbolaa. Bet taa nu sanaaca no tuuristu grupas veelaak izdevaas nokliist, un tie protams mani negaidiija, jo plaans sapringts, katru dienu pa pilseetai. Taa nu es stresaa kliidu pa kaut kaadu miestu, shtukoju kaa vareetu nokjert savu grupu, peetiiju vilcienus (nez vai aafrikaa ir taada lieta), bet protams vinju valodaa neko iipashi nesapratu. Un jaa, vieteejie latvijas latu mainiija peeec ljoti daarga kursa. Es jau leenaam saaku krist histeerijaa. Bet par laimi pamodos :)
    9:52p
    Ir jau labi reklameet, ka nav labi staaveet krustojumaa. Bet kaa luudzu cilveeciigi var izveerteet, vai paspeesi paarbraukt megakrustojumus (piemeeram pie stacijas laukuma, briiviibas un zemgales gatves krustojums, kur krustojumi bez maz vai kvartaala lielumaa? Tizli tak buutu visiem apstaaties pie zaljaa signaala un veerot, vai prieksheejais auto tiks paari krustojumam vai nee? Ir naacies taa darit, bet tad parasti aizmuguree uzreiz piipina.

    << Previous Day 2008/12/01
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba