ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, September 1st, 2008

    Time Event
    9:12a
    Pretiigaakais kas varbuut, ka tumsaa lietus laikaa noklaajaas mashiinai logu tiiriitaaji, vismaz aizvakar taa gadiijaas :)
    Nu neko, braukshana bij ekstreema, pa briidim kan staaveeju, ka paarstaaj speeciigi gaazt vai negaazh nemaz. Labi ka nebij taalu jaabrauc. Bija apmeeram skaidra vaina, ja kaadu nepilnu gadu atpakalj biju jau taisiijis motorinju, jo bija masas plaaksniite paardegusi. Taa kaa toreiz pie rokas nebija tiiras lodalvas un lodaamurs ar taads suudiigs, tad biju diezgan nekvalitatiivi salodeejis, bet tomeer ilgi tureejaas. Nu taa, ceru ka tagad normaali salodeeju :)
    12:39p
    njaaa, man ir izveele justies vai nu kaa aafrikaa vai kaa krievijaa. Ja attaisa logu, lai ienaaktu svaigs gaiss, tad ir jaaklausaas krievi no blakusskolas, kas aaraa svin 1. septembri, dzied, dejo utt., Protams ka tas tiek dariits izmantojot tumbas un nevalsts valodu :(
    2:55p
    Ja redzatt uz ielas suni, kas piipee, tad ziniet, vinjsh straadaa ienjeemumu dienestaa :D
    http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/133873
    3:58p
    Mūžīgais students
    BLJAAAA!!!! Pieliet augstskolaa griidas ar kefiiru!!!!!
    Shie nav veel izskatiijushi manu iesniegumu par atkaartotajaam studijaam, prasu kad kaarteejo reizi soliisiet izskatiit to? Saka lai piektdien piezvanot. Es saku ok, bet kad neklaatniekiem saakas maaciibas? Sestdien. Un ja nebuus izskatiits, ko tad? Tad pateikshot kuraa grupaa apmekleet lekcijas.

    Ibio, es saaku leenaam uzvilkties par to augstskolu, tik daudz padirsta laika bljadj.....
    4:14p
    Neee, teerinjus ir jaasaak ierobezhot! Pagaajushajaa nedeelja vien iepirktu video kameru (177 ls), akumulatoru kamerai (89 ls), radiomikrafonu (70 ls), 10 miniDV kasetes (20 ls), divreiz laikam piepildiiju autinjam baaku (~50 ls), tad veel visaada paika un citi prichendalji. Tad veel tuvaakajaas dienaas man jaapienaak fotokameras zibspuldzei no vaacijas, par to ar kaadi simts lashi jaasablekjo. Njaa, naudinja mani nemiil, kuust kaa saldeejums manaa mutee :)
    6:53p
    Taak, izveele: izklaideeties un turpinaat vairot bardaku istabaa, vai tomeer piekaartot to (nav vienas dienas darbs)? :)
    9:48p
    Vispaar besii aaraa draugos taa 1. septebra ziedu slimiiba, vairs normaali nevar neko redzeet, viss raibs gar aciim :(
    9:53p
    Paldies dievam piektdiena klaat :D
    http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/article.php?id=317872

    << Previous Day 2008/09/01
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba