ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, August 7th, 2008

    Time Event
    8:28a
    Yeaaa, rudens aaraa, tagad tik jaagaida baabieshu vasara!!! :)
    labriit :)
    8:57a
    Shausmas, tik maz esmu ko redzeejis :(


    create your personalized map of europe
    or check out our Barcelona travel guide
    6:21p
    Njihuja sebe intelekts!!!!
    Shausmas. Darbaa padzeeros iljgjuciema kvasu no pudeles un noliku uz galva. Peec kaada laika uzradaas lapsene, un saaka seesties uz pudeles. Panjeemu liineaalu un atliecu, lai nosistu. Bet laikam lapsene jau paziist liineaalu un sastresojaas, saaka lidot apkaart un manaa virzienaa. Noliku liineaalu, lapsene nomierinaajaas un apseedaas uz pudeles. Skaidrs, plaans A izgaazaas.

    Kjeramies pie plaana B. Padzenu lapseni, izleju druscinj kvasu uz galda un pudeli nolieku uz griidas blakus kreeslam. Lapsne rinkjo, rinkjo, rinkjo arvien tuvaak kvasa peljkjiitei, jau sagatavoju liineaalu kaujas gataviibaa, bet nee, lapsenei peljkje nepatiik, saak druzhaini lidinaaties pa kabinetu, un saak man uzmaakties virsuu, un liist bez maz vai kaajstarpee. Pieceelos un atgaaju saanis. Shii turpinaaja lidinaaties ap kreeslu, un jaa, atrada pudeli blakus kreeslam. BLjinn, laikam ar peljkjiiti nav veerts njemties, ja ir pudele. Plaans B izgaazies.

    Kjeramies atkal pie plaana A. Atlieku pudeli uz galda, shii momentaani virsuu. Meegjinu ar liineaalu vairaak kaartiigi tuvoties klaat, shii protams palidinaas. Bet nu, gandriiz izdevaas meerkjtieciigs shaaviens ar liineaalu, pudele apgaazaas. Izskataas, ka lapsenei netraapiiju, nu varbuut pa spaarnu atvilku. Var uzskatiit, ka plaans A atkal izgaazaas. Pie kam lapsene saaka drudzhaini mekleet gan mani, gan pudeli. Guljoshu pudeli vinja kaut kaa nepazina, tad negribiigi noseedaas kvasa paljkjiitee.

    Aatri kjeeros pie plaana C, tas ir, pie A4 formaata klades un momentaani izmainiiju lapsenes formu. Plaans C izdevaas. Jaacer ka riit koleegjis nesuudzeesies par slapjaam kaujaam uz vinja galda :D
    7:38p
    Taak, darbaa gandriiz bija pirmaas klases probleemzinjojums. Taatad, ielogojos klaastereeta vietnee ar adresi WC_1 lai expireetu dazhus programmproduktus no sava servaka, jau saaku prepareet valjaa devaisu, liidz iedomaajos paarbaudiit, vai veertnee ir veel papiirs. Protams ka taa nebija. Fiksi nokanceleeju procesu, un ielogojos nakamajaa vietnee ar adresi WC_2, paarbaudaam papiiru, atbilde apstiprinosha, nolokoju vietni un atprepareeju devaisu, kaa arii veiksmiigi atinstaleeju programmproduktu, to atziimeejot uz papiira :)
    10:27p
    Nav labi pirmajaa nedeelja peec atvaljinaajuma taa ieskrieties, ka straadat saaci neilgi pirms astonjiem ,bet beidzi neilgi pirms desmitiem vakaraa :D
    10:50p
    Te ir par to Narvesen pardeveejas konfliktu ar to krievu, par ko es jau rakstiiju:
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=556203

    upd.
    un krievvalodiigo viedoklis
    http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/article.php?id=21570775&com=1&s=1&no=0

    << Previous Day 2008/08/07
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba