ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, July 31st, 2008

    Time Event
    8:36a
    Bljee zb! Vai man liekas, vai arii tieshaam LMT gprs peedejaa laikaa suudiigi straadaa? Gan Riigaa, gan laukos zuud savienojums, vai arii vispaar nevar izveidot savienojumu. Jau saaku domaat, ka telefonam kaada shaize, bet Saamsalaa atrodoties taadas probleemas nebija. Taadeelj man buut domaat, ka ar LMT kaut kas nav kaartiibaa, nebriiniishos, ja tie sakaru kanaali tiek aizdirsti ar iBirojiem ibio...
    9:58p
    Aarpraac, esmu shokaa par draugiem el vee jauno Wap versiju. Nee nu, smuki jau izkataas, bet peec laba laicinja uzgaidiishanas, kameer visi smukumi ielaadeejas. Tas ir, tagad krietni ilgaak jaagaida, kad naakamais links ielaadeejas. Pieljauju, ka vinjiem dziljsh po, ka draugu brouzoshana apeediis krietni vairaak trafiku nekaa ieprieksh.

    Neesmu meegjinaajis juuzot bez atteeliem, bet pieljauju, ka izskatiisies perversi.
    10:42p
    Drausmiigi besii dazhaadu jomu amatieri, kas meegjina sevi pasniegt kaa profu bez attieciigaa akadeemiskaa segumaa!

    Un ja man kaads ko piedaavaa, lai es to veicu, es godiigi pasaku, vai man ir attieciigais akadeemiskais segums, kaa arii vai ir visi nepiecieshamie prichendaalji daraamaas lietas veikshanai. Cits amatieris manaa vietaa noteikti aiz prieka no piedaavaajuma lektu gaisaa, ka tik pameegjinaat. Varbuut tomeer ticeet haljavai, ka viss sanaaks godam? Nu nee, man nav gaisiigas blondas smadzenes, lai tik vieglpraatiigi publiski izgaaztos kaa veca seeta. Labaak lietas atstaasim profesionaalju riiciibaa, vismaz vinji nesiis zinaabu atbildiibu, protams kvalitaatei ir sava cena :)
    10:52p
    Heh, gandriiz meenesi baigais klusums no ieprieksheejaas shances, ne zvana, ne raksta. Laikam paardziivo ka uzmetu vinjus, neaizejot atpakalj pie vinjiem straadaat. Bet nu, smuki runaat maak visi, bet vot sarunaat kaa naakas? :)
    Vismaz miers atvaljinaajumaa, tik zheel ka peedejaa nedeelja. Bet nu, jaapastraadaa tak ar kaadreiz :)
    11:01p
    Pajautaa cieniigs jautaajums :D

    Cik zhoga stabi jaaiebetonee, lai tie raadiitos sapnii? Man veel neraadaas :(

    << Previous Day 2008/07/31
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba