ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, April 10th, 2008

    Time Event
    10:30a
    Atdevu mashiinu servisa. Rodas pamatotas aizdomas, ka nopleesiis paaris simtus un pateiks ka neko neatrada, jo runaaja atkal par kaut kaadaam mistiskaam diagnostikaam, lai gan ieprieksh tika runaats, ka paarbaudiis vadus. Nu nekas, mans saak gatavoties, un vakaraa pie reekjina sanjemshanas, ja shovakar pabeigs, pieprasiishu lai aktaa noraada ka saveda kaartiibaa vai nee. Jo ja nesaveda kaartiibaa, tad nahuj man jaamaksaa par neko????
    11:28a
    Sapnī mani ielenca un visaas milaas meegjinaaja kost daudz lielu zhurku. Peec tam gan nezin kaapeec tie bija lieli prusaki zhurku lieluma, veee
    4:03p
    Beidzot paeedu pusdienas. Pusdienaas bija skaabu kaapostu zupa, teftelis ar kartupeljiem un salaatiem, debesmannaa ar pienu, un to visu dzeseeju ar aabolu-viinogu sulu :)
    4:32p
    Pisec. Mashiina jau seshas stundas servisaa un nav nekaadu zinjas. 6x25=150 Ls jau jaatliek malinjaa ko vinjiem samaksaat :(
    5:50p
    Koshmars pilniigs, nervozeeju par autinju, nezinu kur likties :(
    7:09p
    PISEC par to ka ar mashiinu servisaa straadaa no desmitiem un par to ka veel vismaz stunda vajadziiga. Tas jau velk uz 250 Ls. Bet nu pozitiivi tas, ka tagad skruuvee visu kopaa, un vaina cerams atrasta. Ja pareizi sapratu, tad zem radioatora vairaaki vadi pliki, kur vinji viens gar otru berzeejushies. Buutu labi ja zinaatu, kursh serviss ieprieksh nohaltuureejis, lai gan laikam buus bezceriigi piekaart bumbas. Ja tas radies tad, kad mainiija man kreiso spaarnu mashiinai, tad pie vainis ir autoserviss "Varaans"!!!
    7:50p

    << Previous Day 2008/04/10
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba