ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, March 13th, 2008

    Time Event
    9:02a
    Aarpraac, kaa tik nebiedee cilveekus? Jau bez maz vai sapnjos saaka raadiities prostatas reklaama. Bet nu, tagad kaut kaa aktiivi baida sievietes ar plikpauriibu, kas var iestaaties deelj visaadiem stresiem, kontracepcijaam, diētām, menopauzēm, pēcdzemdību periodiem utt.. Un lai to noveerstu, dienaa esot jaaizdzer vai nu 60 tases kafijas, vai arii jaalieto kaads tur shampuuns. Manupraat nav iisti korekta shaada reklaama, vismaz veids kaa to pasniedz, ka luuk, tas ir neizbeegami, taa kaa dariet vai nu to vai shito.
    1:51p
    Bet tie celtnieki ir viena nekauniiga tauta, nesaku ka visi, bet starp vinjiem ir taadi. Spices RIMI eestuvee viens galdinjsh tikai briivs, uz kuru peec kases virziijos ar eedamo. Bet te divi brashi celtnieki demonstratiivi pienaaca un uzlika savas netiiraas dreebes un aizgaaja staaveet rindaa peec eedamaa. Nu ko, naacaas pie kaada briivaaka galdinja pieseest, paprasot vai var. To pashu dariija arii aiz manis esosha meitene. Nepietiek ka taa jau biezhi celtnieki nenovaac galdus, bet njem veel shitaa izriikojas. Tad kad vinji samaksaaja, tad jau galdinji bija briivi gana, lai vinji apseestos.
    2:57p
    Heh. Ekskluzīvajos projektos iemītniekiem tiek piedāvāts īpašs serviss – viņu automašīnas tiek novietotas stāvvietā un nogādātas pie mājas jebkurā laikā, kad tas tiek prasīts. Interesanti, kā tas līmējas kopā ar apdrošinātājiem zādzības gadījumā? Ja atslēgas nav pie tevis, tad tak iestājas citi izcenojumi. Diez vai apdrošinātāji ņems vērā faktu, ka tu labprātīgi atdevi atslēgas trešai personai, no kurās pēcāk nozagts auto.

    http://www.db.lv/Default2.aspx?ArticleID=d9b0caae-3855-4f75-8a4e-1e928101b31b&open=sec
    4:11p
    Nu, vai amerikaanji nav tupa tauta? Viena daama 2 gadus nav nokaapusi no poda, kaa rezultaataa vinja saauga ar to kopaa :D
    http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/article.php?id=538480

    << Previous Day 2008/03/13
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba