ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, September 11th, 2007

    Time Event
    8:57a
    Vakar biju ar bijushajiem koleegjiem boulingu uzspeeleet. Nekaa izcila nebija. Divas partijas toch vinneeju, par tresho neatceros, laikam arī vinneeju. Otraaja partijaa sasniecu necilu rezultaatu, tikai 148 punktus :(
    Speeleejot izraavu 0,5 litru zelta alinju. Peec tam aizgaajaam uz krodzinju. Bet tur bija smags uzmetiens, koleegji pasuutiija pusporcijas, bet taas porcijas likaas ka ir ceturtdalj vai piektdaljporcijas. Nu jaa, es kaa parasti pasuutiiju sev XXL karbonaaldi ar frii kartupeliishiem. Protams atnesa vaariiti apceptus un karbonade bija plaanaaka nekaa parasti. Varbuut taapeec ka vakaros dod mazaak nekaa pusdienaas? Ej nu sazin. Nu jaa, kausi tur ar nebij mazgaati, kaa rezultaataa bija pieejam vai nu 0,3 vai 1,0 tilpuma kausi. Protams, ka panjeemu litru minhauzena :)
    11:49a
    Iet kaarteejaa kjeediitee ar izdari to, vai noveertee to utt. Konkreetajamma, kas it kaa noveertee tavu blogu, nav nekaada sakara ar blogaa esosho informaaciju. Tas taisa noveerteeshanu peec urlaa esoshajiem vaardiem. Vari pat uzrakstiit neeeksiseejoshu, vinjsh njem un vienalga apreekjina kaadu naudinju. Taa luuk miiliishi veerteetaaji :)

    http://trinixy.ru/2007/09/07/skolko_stoit_vash_blog.html

    mana konkreetaa posta, kaa arii userinfo veertiiba :DDD )
    7:01p
    Njaaa, braucot zem jaunaa dienvidu tilta estakaadeem, aizdomaajos, kaa jutiisies tuveejo daudzstaavu maajas iedziivotaaji, kad naktiis vinju logos taalaas gaismas spiidinaas auto, kas brauks pa jauno tiltu :)
    7:07p
    Baaac, lai nopirktu bikses, man vajag konsultantu, kas orienteejas izmeeros un materialos. No taam birkaam nihrena es nevaru saprast, cik garas, cik plataas utt. Peec piektaas bikses uzmeeriishanas nospljaavos. Pirkshu veelaak :(
    7:24p
    Skats no malas (LTV1)
    nu kaa Streiponens nerro peli :D

    << Previous Day 2007/09/11
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba