ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, March 20th, 2007

    Time Event
    8:39a
    Nu kad vienreiz beigsies visatljautiiba jeb tiesiskais nihilisms? Drausmiigi paarkaapj aatrumus, pilseetaa ar lido kaa uz baanja, pie sarkanaa dzelzcelja barjeras signaala brauc paari, braukaa pa zaljo sadalosho joslu uttt. Nu labi, ar peedeejo varbuut var veel ciiniities, uztaisot pusmetru augsta apmales. Buus nopietnaak jaaapsver iespeeja nopirkt kameru un taapat, prieka peec pafilmeet un likt kaadaa savaa portaalaa.
    1:27p
    pizdec podkralsja nezametno :(

    Ar 1. maiju iespeejams nekursees pasazhieru transports, jo 1. maijaa beidzas licence pasazhieru atopaarvadaataajiem, liidz ar to, pashiem autopaarvadaataajiem draud kolektiivaa atlaishana. Lai glaabtu situaaciju, esot jaaveic groziijumi likumaa...

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/95811
    8:15p
    Viss pietiek, jaatin mashkjeres, tobish jaabrauc maajaas, pietiek straadaat. Taa jau zinjas neredzu :(
    9:05p
    MAN IR PIEGRIEZUSHAAS TOXIC REKLAAAMAS!!!!!
    9:09p
    Man leenaam saak briest kriize, kad jumts var aizbraukt. Taatad:
    1) velku garumaa paraadu kaartoshanu universitaatee.
    2) 27. datumaa jaataisa autinjam tehniskaa apskate, bet joprojaam neesmu nomainiijis pirmo zondi, stuures pirkstus, aatrumpaarsleega bliivsleegu kaarbaa, motora bliivsleegu zobsiknsas pusee. Nu labi, peedeejos divus vareetu kaartiigi apslauciit lai nesulojas.
    3) darbaa man ir seshi darbinji ar prioritaati numur viens, peec tam seko divi, kuri bija jaapabeidz liidz 22.datumam, un tad veel dazhi liidz 29. datumam. Peec tam saaksies naakamais darba vilnis.
    4) truukst darba roku, un nevaru un nav laika rekruteet kaadus sakariigus darbiniekus, kas viegli apguust jauno. Briivdomaataaju un leciigo ir zinaams diezgan, bet tos labaak taalaak.
    5) nav laika nokaartot dazhus papiirus, piemeeram izciiniit atpakalj 2 BM klases, ko daudzus gadus atpakalj nevajadziigi no manis atvilka, kaa nekaa ir starpiiba, vai man ir 11 vai 13 BM klase.
    6) nav laika kaut kur aizbraukt paceljot vai ko tamliidziigu tepat latvijaa
    7) utt.
    10:36p
    Vot taa, taa ka labi vien ir, kad es neskatos aciis, kad kaads ar mani runaa. Taa varot izvairiities no hipnozeeshnas :D

    p.s.
    skatos daavidshovu par smadzenju skaloshanu....

    << Previous Day 2007/03/20
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba