ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, February 16th, 2007

    Time Event
    9:15a
    Labriit, jauka diena aara, gaidu tagad vilcienu :)
    Vakar nosvineeju sameeraa labi, riitu saaku ar skotu viskiju bet vakaraa turpinaaju ar labi daudz vermutu. Labi paseedeejaam. Saldajaa sekss ar peec tam labs bija. Shoriit galva nesaap :)

    Nu jaa, shovakar jaadodas uz erotu :)
    10:38a
    Baaac, kaa mani uzmeta tramvaji bljin. Labaak buutu gaidiijis naakamo vilcienu, taa buutu bijis aatraak bljin :(

    Taatad, naak tikai tramvaji uz imantu, doli un vismaz kaadi septinji gabali uz depo. A uz zasulauka neviena. Nu labi, atnaaca viens tramvajs ar numuru 2, uz kura dega uzraksts "Centraaltirgus". Nebija nomainiits galameerkjis, taa kaa vajadziigo numuru nezinaaju, bet paljaavos uz uzrakstiem, tad neiekaapu. Beigaas aizgaaju apskatiities sarakstu, un bljin, otrais tramvajs bija iistais. Un tad veel tam tramvajam, kuraa iekaapu, gultnji laikam gadiem nebija mainiiti, visulaiku shuupoja.
    10:43a
    Shiisdienas 5min ieraudziiju, kur jaabrauc shosestdienas vakaru - uz ogri veelreiz fotografeet ledusskulptuuras, ceriibaa ka buus siltaak :)

    http://www.ogre.lv/lv/sodien/zinas/r/845/modernais-laikmets-brauks-uz-ogri
    11:39a
    Vai laptopu var uzskatiit par sievieti?

    Laptopiem peles kursora vietu var nosaukt par erogeeno zonu, kura jaaberzee, lai kas notiktu. Bet dazhiem modeljiem ir pat klitorinjsh (IBM, tipa bumbinja starp taustinjiem) :D
    12:58p
    Hmmmm, kaa es vareetu noteikt, vai esmu gatavs ilglaiciigi straadaat aarzemees? Vienkaarshi pastaav taada iespeeja, tik nezinu, vai ir veerts reagjeet.

    << Previous Day 2007/02/16
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba