ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 2nd, 2006

    Time Event
    7:25a
    7:33a
    Labriit
    Laikam saak ieziimeeties ziemas vaibsti, bet principaa tas veel ir churaajiens juuraa. Pagaidaam braukshanai nav ne vainas, tiesa, lielaakaa dalja brauca liidz 80km/h. Es pie shiis daljas nepiedereeju, visamaz lielaako celja dalju. Riigaa ar nav ne vainas, laikam taapeec, ka bija veel sameeraa agrs :)

    Un kaa jums shodien gaajaas? Pazoles nesliideeja? :)
    11:30a
    Jauka multeniite par Ice Age :))
    http://ziza.ru/2006/10/25/No_Time_For_Nuts.html
    3:05p
    4:10p
    Nez, vai tajaa 700m augstajai augstceltnei, ko buuvee Dubaijaa, buus kaada pretgaisa aizsardziibas iekaartas pret lidmashiinaam, rakjeteem un citiem teroristu prichendaaljiem? :)

    http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/article.php?id=371641
    6:03p
    Labvakar.
    Celji laikam paliek slidenaaki. Vairums censhas braukt praatiiki, dazhi pat ljoti praatiigi. Pirms Jaunolaines viens iebraucis papeetiit peerno zaali tiirumaa ar vieglo automashiinu. Riigaa savukaart viens maaciibnieks (daama) uzdzina man karstumu, tobish, staeveeju pie luksofora sarkanaas gaismas (biju vieniigais savaa joslaa), un atpakaljskata spoguli redzeeju, kaa tuvojas maciibu autinjsh, redzot kaa samazinaas aatrums, pareizaak buutu teikt, nesamazinaas pietiekoshi aatrums, droshs paliek droshs nospiedu sajuugu un ieliku pirmajaa. Bet pashaas beigaas laikam instruktors nospieda bremzes :)

    Ak jaa, Centrex buuvmateriaalu veikalaa, laikam var dabuut to, ko nevar dabuut citos veikalos. Tur bija un nopirku man vajadziigaas mucinjas, par kuru truukumu suukstiijos ieksh http://klab.lv/community/pajautaa/1837374.html
    6:25p
    Pa radio tik zinjo par korkjiem un korkjiem, nu tad, atkorkjeesim kaadu pudeliiti un iedzeersim par to, lai autovadiitaajiem nesasliid :)
    6:39p
    Nu taaa, vakarinjaas man ir pelmenji un cidoniju teeja. Labu apetiiti :)
    7:02p
    Kaa nupat zinjoja brachka, ja nav radzes, tad labaak uz salu tilta neraadiities. IT kaa vinjam ir diezgan labas riepas, bet kad spiezh bremzes, nekaadas reakcijas. Taads luuk smuks ledus uz salu tilta.
    7:13p
    Bljin, celju dienestiem tagad baigaa atruna, kaapeec tik kritiska situaacija uz ielaam un tiltiem riigaa - tipa taapeec ka visi ir daunji, jo nav noaminiijushi riepas un sataisiijushi visaas iespeejamaas vietaas korkjus, kaa rezultaataa kaisiishanas tehnika nevar izbraukt.

    Nu jobtvaj matj ar aaraa, izmantojiet senteevu metodes, uzkariet kaklaa maisinjus ar saali/smiltiim un ejiet kaajaam un ar rokaam kaisiet bljin!!!

    p.s.
    Un veel paaris dienas atpakalj pleesa vinji sev kreklu, ka vinji ir gatavi ziemai bljin :(
    7:33p
    Vaaaks, cilveeki satisksmes autobusaa (uz Ceesu pusi laikam brauc) jau pusotru stundu praktiski staav uz Krasta ielas :(
    Vismaz taa apgalvoja viena pasazhiere pa telefonu raidiijumam Bez Tabu.

    p.s.
    Man laikam labi paveicies, ka esmu bez probleemaam ticis maajaas :)


    upd.
    Brachka nupat zinjoja, ka uz skantes ielu vienkaarshi picdec, tas ka sniegs 10cm ir siikums, bet mashiinas meegina braukt gan pa trotuaariem, gan pa preteejaam joslaam, mashiinas sastaajas krustojumos, blokjeetos citus satiksmes daliibniekus uttt. Vinjsh jau saaka apsveert domu, ka jaaatstaaj auto kaadaa staavvietaa, un uz maajaam jaaiet kaajaam.
    7:51p
    Fck
    Kur bljin var atrast portaala www.magneto.lv administraaciju? Man ir lielas pretenzijas!!!!!!
    10:42p
    Šitā ir pie mums (Olainē). Kā ir pie jums?
    foto... )
    11:14p
    Izraadaas, ka ASV ir Tauku atsuukshanas universitaate. Gribat tur maaciities? :D
    11:25p
    Hmmm, jaanopeerk riepu montaazhas un balanseeshanas iekaarta, jaanoiiree kaads buuceniities un karstaakajaa laikaa jaamontee riepas pa daargo. Varu sadereet, ka buus daudz klientu, kuriem pofig cik maksaa montaazhas, galvenais ka nav rinda un to var aatri izdariit, nevis gaidiit nedeelju rindaa citos servisos :)

    << Previous Day 2006/11/02
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba