ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, October 20th, 2006

    Time Event
    6:53a
    Labriit
    Baac, nu taa lamaaties gribaas par auto. Vakar pierakstiiju pirmdien uz pilno motora diagnostiku Riigas otraa galaa (Chiekurkalnaa), bet she tev, shoriit paarstaaja degt signaallampinja panelii, kas noraadiija, ka probleemas ar izpluudes gaazu sisteemu.
    6:55a
    Nezinu vai shonakt murgoju, kraacu vai kaa tamliidziigi izdariijos, bet spilvens bija slapjsh no sviedriem, jeb arii man taa likaas, kad pa briidm pamodos :)
    11:13a
    Zakjiishi iekrita :)
    Policija aizturējusi meitenes - laupītājas
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/kriminalzinas/article.php?id=360380
    11:19a
    Atkal Jelgavas shoseja :(
    No riita saduuraas pasazhieru mikroautobuss ar toyota landcruiser...
    http://www.iauto.lv/art/11180/42
    foto... )
    12:42p
    Nju taa, riepinjas ir nopirktas, vajag tik uzmonteet, bet taa samaitaataa lampinjas atkal iedegaas panelii. Laikam toch probleemas ar vadiem kaut kur.
    3:15p
    Luuk ar ko var beigties, ja tu aiztiec beernus (shoreiz ga pa traku aiztika). Taa kaa, i labaak seedi un noskaties, kad tavu atvasi kaads skolas biedrs aizskar :)

    Priekulē skolnieces tēvs meitas klasesbiedram izrauj matu kušķi
    http://www.delfi.lv/news/national/criminal/article.php?id=15842807
    7:14p
    Bljeeee, saspraust veejstikla slotinjas to tirgotaajiem pakaljaa bljin. Rimi bija pieejami divu veidu - Champion un veel kautkaadi. Champion slotinjas maksaaja virs 6 ls gabalaa, bet tie kaut kaadi 3 ls apmeeram. Protams panjeemu kautkaadus, un taas slotinjas tieshaam kaut kaadas bljin, nehuja netiira, tem bolje tumsaa veel suudiigaaka redzamiiba, kad paarbrauc paari logam. Vecaas slotinjas tiiriija vismaz 3 reizes labaak.
    7:36p
    Bija taada tautas pasaka "Aizej tur, nezin kur, atnes to, nezin ko". Nu teiksim taaa, savu patreizeejo uzdevumu darbaa vareetu nodeeveet par "Uztaisi to, nezin ko" :D
    7:59p
    http://klab.lv/users/kreiza/394577.html
    Hmmm, vai sievieteem runaashana ar visiem viirieshiem peec kaartas vispaar raksturiiga vai tikai konkreetaa indiviida iipatniiba? :)
    9:15p
    Jaunieshi :)
    Naktī uz sestdienu notika normālam prātam neaptverams noziegums. Piektdienas vakarā kādā no dārza mājiņām Dūņezera masīvā sapulcējās padsmit jauniešu grupiņa, kas nolēma nosvinēt nedēļas nogali. Bariņā lielā daļa bijuši nepilngadīgie, vien dažam nesen apritējuši 18, puiši lielākoties no Limbažiem, arī Ungurpils, Staiceles, Ainažiem.

    Dzēruši, līdz sadomājušies par meitenēm un gājuši tās lūkot uz netālo baraku Ciema ielā 31. Pretimnākšanas nav bijis, viņi izsituši vai visus mājas logus.
    ...

    Turpinaajums: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/kriminalzinas/article.php?id=361125


    p.s.
    Un gandriz katraa lauku miestaa ir shaadi jaunieshi, kuri aiz neko dariishanas, staigaa apkaart, dzer, zog utt., un ar vinjiem ko pasaakt ir bezceriigi :(
    9:55p
    Sasmeejos, lasot TVNETa jokus :))

    Vecis ar “Kamazu” brauc pa ielu ar ātrumu 100 km/h. Pēkšņi pamana ceļazīmi, kura brīdina, ka pēc 100 metriem ceļš ir slēgts. Viņš spiež bremzes – nestrādā! Vajag nogriezties. Skatās pa labi – milzīgs lielveikals. Vecis domā: - Ja braukšu turp, būs desmitiem bojā gājušo! Skatās pa kreisi – tur viens pats mazs puisītis... Vadītājs izlemj braukt pa kreisi... Nākamajā dienā avīzēs raksti: “Vadītājs nenovaldīja “Kamaz”, kā rezultātā desmitiem cietušo!” Tiesā usdod jautājumu vadītājam: - Kā tas gadijās? - Es novērtēju situāciju un nolēmu, ka šajā situācijā labāk notriekt vienu zēnu, kā tik daudz cilvēku... Bet nesaprotu kāpēc tam mazajam s**** vajadzēja pārskriet uz otru ielas pusi!


    Vienmēr cieniet savus bērnus! Atcerieties: tieši viņi izlems kurā pansionātā jūs dzīvosiet vecumdienās.

    << Previous Day 2006/10/20
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba