March 7th, 2005

tīklā sasēņota atziņa

tā Zaļā Pūķa ceļi ir neizdibināmi..

wikipedia

hm, izrādās esmu dzimis vienā datumā ar Arnoldu, tikai gadus 30 vēlāk...

līzings-mīzings

šodien kā jau labs draugs gribēju izpalīdzēt vecajam cīņubiedram Z99. šamam, redz, jaunu kompi sakārojies - bīdīšot ģēlas un visād [šaubīgas] lietas. ;) aber finanses - nevelk. tāpēc aicināja mani būt par galvotāju. būdams pie skaidra prāta un labas saprašanas [kā arī bez viltus, spaidiem un maldiem], protams lieliski apzinājos šī pasākuma milzīgo risku. tak tomēr..
par spīti savām reklāmām ar domu - atnāciet mie mus ar savu pasi un dabūsiet uz līzinga svaigāko Jaguāru, pat ja esat ilggadējs bezdarbnieks - inserviss izrādījās krietni nepieejamāks. mani patiesi pārsteidza viņu loģika - es , redz, nevaru būt par galvotāju, jo mans uzņēmums (ak tavu brīnumu!) nesniedz kuram katram pa telefonu ziņas par manu izpēlņu (tāpat kā Latvijas Pasts, RIMI un citas saprātīgi domājošas kompānijas). bet visvairāk mani pārsteidza fakts, ka mana uzņēmuma izziņai (uz blankas, ar visiem nepieciešamajiem parakstiem un zīmogiem) viņi .. neuzticas!
nez kam ta viņi izsniedz tos kredītus? nē, nu - ne mana cūka, ne mana druva. lai jau dara, kā tīk. ne es ņemšu pie viņiem kādu kredītu, ne man vajag. (un pie reizes atkratījos arī no visādiem finansiālajiem riskiem ;P) vienkārši interesanti..

matemātikas uzdevums

melnais_balzāms + alus + klepus_sīrps = ?


p.s. silence speaks louder than words

alus?

mļe, tas alus, nostāvējis pāris dienas atvērts, tagad garšo pēc kaut kādām čurām. labi, ka melnais balzāms savu garšu nav mainījis..

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba