August 6th, 2004

gribu Ziemassvētkus! =)

kas tie par murgiem????

Tikko izlasiiju Dienas biznesā, ka būs jāreģistrē interneta mēdiji. viņi ir aptrakuši? to tak nevar nodefinēt? nez man sava ciba arī bus jāreģistrē?
ceru, ka žurnālisti vienkārši nav iebraukuši fiškā. taču tik pat labi tā varētu būt taisnība. tie frīki, kas izstrādā likumus, taču ne vella nerubī no informācijas tehnoloģijām. viņiem internets aprobežojas ar delfiem un šatu. un tad top šadi te murdziņi.
i, ko lieki ņemties. būs jāsameklē tie grozījumi un jāpalasa. vakarā pirms gulētiešanas. (mļa, a ja nu pagulēt vairs nevarēšu?)

te būs tas raksts )

IQ

tikko aiz neoko darīt aizpildīju vienu IQ testiņu. dabūju 136 punktus. nez, tas ir daudz vai maz? bet vispār jau tas tests tāds stipri aizdomīgs izskatījās...

[ IQ tests ]

UPD.
man uz mailu atsūtīja arī nelielu piebildi pie rezultāta:
you are a Visual Mathematician.
This means you are gifted at spotting patterns. This and your overall high intelligence make you good at understanding the big picture.

miskaste

pēc pāris dienas ilgušā dzertiņa mana māja tagad izskatās pēc miskastes. visur mētājas pudeles, pusidzertas glāzes, nemaz jau nerunājot par milzīgo netīro trauku kaudzi virtuvē. vajadzētu visu nokopt. tak nekādi nevaru saņemties.

uz dzimeni izlēmu nebraukt. nav ne naudas ne laika, ne arī vēlmes meklēt dāvanu. turklāt, šodien jaaizdodas uz Ogri. jāsavāc no muterītes uzvalks. kā nekā rīt atkal jādodas uz radu kāzām. :) gan jau ka kārtējo reiz pieliešos kā cūka. tam jau kāzas arī domātas.

.. apnika spamot. došos ka nu es pie tās trauku kaudzes.

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba