Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - February 8th, 2014

Feb. 8th, 2014 04:37 pm

pilnīgs čau. 2008. gada astotais februāris.

(..)rakstu iesniegumus kinoskolaam. nezinot, starp citu. nav ne jausmas, vai man piemiit talants. kino parasti nemeedz buut piektdienas vakaru hobijs 'uzblieziisim ashi vienu filmuci'... bet pie velna. es vareetu attapties shikaa agjentuuraa, tirgojot meeslus. jo talants paardoties man piemiit.
(..)
varbuut manaa vecumaa (jaa, jaa, atkal pati sev baazju aciis savu vecumu) ir mulkjiigi taa apgalvot. bet atkal un atkal zinu, ka ne gjimene, ne miilestiiba man nav un nebuus prioritaate. kas nenoziimee, ka reizi pa reizei noskaudiishu zeltenju mazaas jaukaas ligzdinjas... veel trakaak. papostiishu pa celjam, vien taapeec, lai sev pieraadiitu, ka shitaas veertiibas ir tik trauslas, tik balstiitas uz force majeure, ka iistaas lietas, iistaas ir kaut kur citur.

man nesen teica, ka es miileeshot savu beernu. dies, nedod, zeenu. jaa, es vinju jau miilu. un vinjam ir taads monopols uz visu, ko es vareetu dot, ka velna viiramaate, esmu jau tagad.

raganiigi. nekad, nekad man nebuus dziive, kur taa vien gaidiishu piektdienas vakaru, lai uz mirkli aizmirstu rutiinu. driizaak reizi pa reizei nezinaashu, kas par dienu. lai arii kur es buushu peec 10 gadiem, taa buus galeejiiba.

kaa tu taa vari?
es nevaru citaadaak. kraaju staastus. (..) it kaa pashtiiksminos. vai arii shaustu. viduscelja nav. zelts buus.


2013. gada astotais februāris
rakstu pieteikumus kinoskolām.
cilvēki nemainās. ar cilvēkiem reizēm notiek citi cilvēki, notiek tik ļoti, ka gribas mainīties. mainās. uz mirkli. cilvēki nemainās.

3 comments - Leave a comment

Feb. 8th, 2014 06:40 pm

penija jau tā izklausās pēc slima kaķa. bet penija, kas runā ar cilvēku pret ko izjūt milzīgu cieņu, tur vienkārši var nošauties.

Leave a comment

Back a Day - Forward a Day