Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - February 4th, 2011

Feb. 4th, 2011 12:38 am

rīgas sargi atradušies.
idijoti.


""Ir skaisti, ka mākslinieki var taisīt to, par ko tajā brīdī sajūt vajadzību. Bet mēs šeit pārstāvam nodokļu maksātāju naudu, kuri ne vienmēr uzskata, ka valstij būtu jāatbalsta šādas intelektuālas rotaļas," turpināja I.Rībena. "Mūsu laikos mākslinieki iedomājas, ka var rotaļāties ar sabiedrības līdzekļiem!"

Deputāte ieslīga arī plašākā apcerējumā par sabiedrības vērtībām kopumā. "Lūgšanas pirms launaga bērnudārzā izrādās nevēlamas, bet pornogrāfisks plakāts pie Nacionālā teātra ir labi. Un tā ir Eiropa!" sašutusi bija I.Rībena. Viņa arī kritizēja Latvijas Cilvēktiesību centra vadītājas Ilzes Brands-Kehris atļaušanos norādīt, kādas cilvēktiesības būtu jāievēro attiecībā pret minoritātēm, bet aizmirst par trūkumā dzīvojošu Latvijas iedzīvotāju cilvēktiesībām."

http://diena.lv/lat/politics/hot/rezisors-goba-deputati-demonstre-padomju-domasanu

14 comments - Leave a comment

Feb. 4th, 2011 12:51 am

es te vēl pašņākšu.
nu sēdēja man jaungadā pretī viens talantīgs filmtaisis, un teju vai sprauslāja man sejā, kad jautāju, kādēļ viņš nav dzimtenē.

nu neviens mākslinieciņš nebūs tai dzimtenē, ja dzimtenei nevajag. un kāda gan tad vairs nozīme, kas iemieso dzimteni, ja tādiem mudakiem atļauj bīdīt lietas.

jā, es laikam šo uztveru kā teju personisku apvainojumu.

5 comments - Leave a comment

Feb. 4th, 2011 02:33 am

ā, bet karaļa runa i baigi foršā.

1 comment - Leave a comment

Back a Day - Forward a Day