The · Nightqueens · Game


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Unbirthday
Sen nebija bijusi tāda nesteidzīga nedēļas nogsale, ko pavadu Rīgas dzīvoklī trijatā ar mīloto vīrieti un kaķi. Filmas, karstvīons, zupiņa. Beidzot man izdevās pagatavot tādu zupu, kas man garšotu, jo šis jautājums man no bērnības laikiem ir tāds traumatisks, jo daudzus gadus katru darba dienu man pusdienās bija jāēd kāda omas taisīta kubiņzupa. Manis taisītajai zupai bija tikai viens trūkums - viņa pārāk ātri beidzās, lai arī man likās, ka pagatavoju diezgan daudz.
Pēdējās nedēļas laikā es gandrīz katrud dienu esmu dzērusi karstvīnu. Šim dzērienam ir tā pati vaina, kas zupai. Vispār man šis dzēriens patīk, jo sniedz man to, ko es no alkohola sagaidu - situmu, labu garšu un ivieglu iedvesmojošu reibumu. Ar pārējiem dzērieniem pēdējā laikā ir tā, ka ir divi stāvokļi - pirmais, kad nav nekāda efekta, otrais, kad man ir palicis slikti.
Šodien sanāca noskatīties Karību jūras pirātus - visas trīs daļas. Patīk man tie pirāti, ko tur padarīt. Paralēli tv nodarbojos ar džemperīša adīšanu. Gribas man tādu beidzot pabeigt, citadāk man sāk likties, ka man ir uzlikts kāds lāsts - vienmēr sanāk kādas nejaukas kļūdas, kas visu skatu un nēsāšanas prieku saplēš.
Vēl es sapratu, ka ir baigi labi reizēm nedaudz sastrīdēties, jo pēc tam ir salabšanas fāze, kurai nāk līdzi dažas patīkamas fiziskas aktivitātes.
Nevaru beigt priecāties par pasaules vislabāko kaķēnu, kurš mitinās mūsu dzīvoklī. Viņa burvīgi kaķojas, izdomā visādus jokus, skraida pa sienām ir ir vienkārši neatvirāma, apburoša, kaista, mīļa un visādi citādi lieliska >^.^<

P.S. I'd like to drink a nice cup of hot tea to celebrate the Unbirthday of everyone who has one today, cheers!

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.