The · Nightqueens · Game


8. Aprīlis 2010

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Bezdarbnieka dzīres
Vakar beidzot atklāju velo sezonu, kas tika apvienota ar bradājumu kopā ar diviem jaukiem vīriešcilvēkiem. Pirmo reizi mans ķermenis piedzīvoja tādu stāvokli, kad muskuļi vienkārši fiziski nespēj mani noturēt kājās. Bija jautri. Šodien staigāšana pa trepēm arī sagādā nelielas problēmas, bet karsta vanna, šķiet, ka ir palīdzējusi. Ja rīt nelīs lietus, būs nedaudz jāpabraukājas gar jūru, lai muskuļi pierod pie darba.
Šodien tika jauki pavadīta diena dārzā, kur galvenais notikums bija ugunskura kurināšana. Kopš mājā pāri ielai ievācās visādi ārzemju kretīni, kas zvana policijai katru reizi, kad sajūt dūmu smaku, nebijām tā kārtīgi dedzinājuši pērnās lapas un zarus. Šodien to darījām teritorijas otrā pusē un viss izvērtās veiksmīgi. Es ar omu pat tikām pie mums ļoti mīļas un gardas delikateses - pelnos ceptiem kartupelīšiem. Ar sviestiņu tie tika ātri noēsti. Bet tagad jāiet taisīt siera-olu salātiņus, kurus es grasos ēst katru dienu, līdz man paliks no viņiem slikti.

Laikam diezgan sen neesmu šeit neko rakstījusi, bet apsolos laboties, jo taustiņu klaboņa manu pirkstu galos, kad rakstu visādas muļķības, man šķiet ļoti tīkama.

* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena