The · Nightqueens · Game


6. Novembris 2009

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Reborn
Man laikam jāiet stūrī nokaunēties, jo pārāk ilgi neesmu šeit neko rakstījusi. Laikam vienkārši aizraujos ar citu dvēseles sāpēm, priekiem un dažādiem piedāvājumiem, ka aizmirstas pašai nedaudz pačīkstēt par nežēlīgo, bet skaisto dzīvi.

Sakarā ar mīļotā vīrieša dzimšanas dienu vakar pirmo reizi mūžā cepu kūku. Tik nedaudz ar omes palīdzību. Viņai vismaz beidzot radās sajūta, ka viņa ir kādam vajadzīga. Šķiet, ka šīs sajūtas trūkums nomāc lielāko daļu veco ļaužu, kas arī ir iemesls viņu nīkuļošanai. Jebkurā gadījumā kūka sanāca garda un recepte arī ir pierakstīta. Šis bija tāds kā easy mode. Hard mode laikam būs medus kūkas izcepšana, bet to kādu citu reizi. Man vispār parasti nepadodas ēdienu gatavošana pēc receptēm - patīk labāk improvizēt ar to, ko es pēkšņi "ieraugu". Tikai tos ēdienus, ja viņi ir labi sanākuši, citreiz ir gandrīz neiespējami atkārtot, jo liela daļa sastāvdaļu ir vienkārši improvizācija un pēcāk aizmirstas.

Vēl man visu dienu sāp celis un šoreiz es pat zinu šo sāpju iemeslu - vakar svinību ietvarā aizgājām uzspēlēt biljardu. Kā nu gadījās, kā ne vienā brīdī baltā bumbiņa lidoja gaisā un nolaidās uz mana ceļgala. Asa sāpīte un skaļš spiedziens. Cerams, ka nekas nopietns nebūs un rīt vairs nesāpēs.

Šobrīd esmu Jūrmalas mājā, kur blakus istabā ir ļoti "silti" - elpojot var redzēt tvaiku. Manā istabā uz pilnu jaudu darbojas abi sildītāji un deg deviņas svecītes.

Trans - Siberian orchestra jaunais albums ir vienkārši ņerr ^^

Mūzika:
Trans-Siberian Orchestra - Another Way You Can Die
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena