The · Nightqueens · Game


13. Oktobris 2008

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Sometimes
Šorīt pa ilgiem laikiem es sev uztaisīju brokastis un ēdot man uzmācās visādas domas par ēšanu. Ēdiena sagatavošana un apēšana aizņem daudz laika, tāpēc tas bieži vien tiek darīts lielā steigā un tas kā zināms nav diez ko veselīgi. Man gribētos,lai šo procesu vajadzētu veikt kādas trīs reizes nedēļā, bet tam kārtīgi sagatavoties un padarīt to par baudas gūšanas rituālu.
* * *
Beer
Pirms kāda mēneša man alus likās viens no riebīgākākiem dzērieniem, kas ir veikalu piedāvājumā, bet laiki un samaitātības pakāpe mainās. Vakar vakarā Lienīte ar kausu,kas pildīts ar Užavas alu, un skumbriju baudīja kārtējo seriāla "Meistars un Margarita" sēriju (vai arī ar seriālu un skumbriju baudīja alu jebšu ar alu un seriālu baudīja skumbriju?)
* * *
Ciltskoki
Ģenētikā runājam par ciltskokiem un man liekas nedaudz dīvaini, katru cilvēku savienību sauc pas laulību. Tā it kā cilvēki nevairotos tāpat. Un drīz jau šāda sistēma analizē būtu jāmaina, jo mūsdienās jau daudzi izvēlas dzīvot kopā un tā arī nesavienoties ar svētajām laulības saitēm.
Tags:
* * *
Nesaprotu,kāpēc tehniskajos datos mana telefona ram ir uzrādīta 128MB, bet reāli parādās tikai 20MB
Tags:
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena