13 Jūlijs 2008 @ 18:09
*205  
Tagad es zinu, kā zied puķe. Nu, līdz tādai pilnbrieda stadijai. Pēc tam gan tās vīst, bet te vienkārši nav kam vīst!
Vieni dziesmu svētki ir galā. Pats koncerts garšīgs līdz mielēm ar visu altu disko "Lokatiesi mežu gali" laikā un vainadziņu uzbrukumiem. Te tiešām nav ko daudz runāt - pašiem jāskatās.
Vēl pirms mēneša, varbūt mazliet vairāk prātoju, cik gan skaisti būtu nokļūt zaļumballē, kurā spēlē dzīvā mūzika, kur ļaudis piedomājuši pie tā, kādā tērpā nākt. Paskat`! Nekad nebūtu domājusi, ka tam reiz būs lemts piepildīties, kur nu vēl ar uzviju - pūtēju orķestris un tautas tērpi!!!!!! Vairāk nekā krāšņi!
Kas tik patīkami nepierasti, ka pēkšņi savā darbībā neesi sasaistīts, ir varēšana! Uzlekta parodijpolka ar Linardu [citu - pavisam nopietni - laikam nekad nemācēsim], sabučots Ekskuzī vīriņš, ko citukārt NEKAD un NEKĀDĀ gadījumā nebūtu darījusi, kā arī pamanījos pat ieraudzīt Gastonz jaunskungu un kautrīgi  NEpaskriet viņam garām. Bet finālā - saņemta buča uz lūpām no virsdiriģenta Teterovska. Hiphipurrā - viņš nudien pelnījis kartupeļu [un ne tādu vien] ordeni!
Ceļš uz tramvaju pusskriešus, fotosesija ar tramvaja vadītāju, tramvajdziedāšana, Tallinas ielas pietura. [klusumklusi skanīgais paldies Astras jaunkundzei!]
Pa ceļam no pieturas uz mājām mani uzrunāja kāda jauna sieviete, kas arī bija braukusi ar to pašu tramvaju. Vārds pa vārdam un noskaidrojām, ka esam no vienas puses nākušas. Vēl vārds pa vārdam - viņas mazais puika dejo "Dzintariņā"! [informācijai - mana mammiņa viņiem koncertmeistare]. Pulksten 5:30 draudzīgi šķīrāmies Tallinas un Brīvības ielas krustojumā. No viņas puses mizlīgais paldies par Dziesmu un Deju Svētkiem [te nav ko bīties lielo burtu!]. Man piederot skaistākais latviešu vārds. Tā viņa teica. :)
Ir pilnbrieds, piepildītība. Vārdos gan tas nerīmējas. Pa skaisto! [pulksten 6:07]


                                                 Gaismas Pils


                         A šis vēl pirms bučāšanās pašā rīta agrumā. :)
 
 
( Post a new comment )
× ! Edge ! ×[info]devour on 13. Jūlijs 2008 - 18:28
Mana rajona virsdiriģents!Man patika, kā viņš sākumā diriģēja- uziet augšā, nezin ko darīt, sāk lēkāt :D .Žēl bet es tikai paliku uz pirmajām dziesmām, jo pēc tam bija mājās jau jābrauc :/
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 13. Jūlijs 2008 - 19:17
Ui, viņš tur da golam ne tikai lēkāja, ne tikai diriģēja, bet arī izdziedājās [galvenais solists līdz pieciem rītā] un izdancājās - kur viņam spēki.. ejnusazin. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
× ! Edge ! ×[info]devour on 13. Jūlijs 2008 - 19:23
Dēēm...Stulbi ka aizbraucu prom...A kādēļ neteici ka dziedāsi?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 13. Jūlijs 2008 - 19:38
Ū? Kā nu neteicu? :O Par to tik vien pēdējā laikā esmu vārījusies, bet atvainošanos, ka nepaziņoju to katram privāti. :D
[Austra neteiks, ka Edžus, nepaliekot līdz beigām, ir palaidis garām Pašu labāko :P]
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
astro[info]sons on 13. Jūlijs 2008 - 20:09
ūh, tā bilde! es izskatos 'drusku' pagurusi :D
vispār iekopēšu un saglabāšu šo ierakstu, lai neaizmirstās visas nianses. pašlaik gan ir sajūta, ka kaut kas tāds NEVAR aizmirsties, bet, zinot savu atmiņu un savu nevarēšanu šobrīd naski paklabināt taustiņus Dziesmu svētku sakarā, būs vien tā jādara, vai arī pašai jāsaņemas sev kādu atmiņu rakstu uzrakstīt.
(atmiņā tikko viens moments - kā skrējām garām pusaizmigušiem jauniešiem un neaizmigušām tautumeitēm, pieklusināti, bet skanīgi dziedot "aijā, žūžū".. vīī. smaidu!)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 14. Jūlijs 2008 - 04:07
Man aizvien atmiņā Tavi vārdi Lielvārdes nakts izlūkgājiena laikā, kad teici, ka ir lietas, ko nevajag iegrāmatot, sabildēt, bet paturēt atmiņā. Tā kā - varbūt arī šis ir tas notikums, kuru var neatcerēties līdz sīkumiem, jo sajūtas un priekpilnums saglabāsies tik un tā. :)
[un tomēr - vēl šobrīd uzpeld pa kādam "sīkumam", ko atcerēties :D]
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 14. Jūlijs 2008 - 12:46
Gastonz
Njā.. Kad uzskrēji man virsū es jau biju labā stāvoklī.. :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 14. Jūlijs 2008 - 15:24
Re: Gastonz
Ja godīgi, situācija "labais stāvoklis" man pat nebija ienākusi prātā - izskatījās vairāk pēc svētku eiforijas. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
(Anonīms) on 14. Jūlijs 2008 - 16:18
Gastonz
Svētku eiforija + daudz, daudz alus :)))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)