MēS vIsI mIrSiM! - Kūp rīta kafija...
April 26th, 2004
08:30 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kūp rīta kafija...
Sestdien par piedzīvojumu izvērtās "Baltijā lielākā krievu grāmatu veikala" - nekādu precizējošāku infu kā "kaut kur Centrāltirgus rajonā, Jēzusbaznīcas ielā", es nezināju. Nu, nekas - izkāpu pie Centrāltirgus, diena jauka, ko darīt tāpat nau... skatos, yeah, viens lūgšanu nams ir, tāds krāsains kā "Mynthon" reklāma, znač', bridīšu turpat. Pa ceļam paskatos bodes skatlogā - 19' monitors maksā Ls 65. Hmmm... raustu durves - ciet. Wot, zaraza... :( Aizkāpu līdz lūgšanu namam, a tur visai kolorīta publika ārā stāv: kādas 6 bomzīga izskata krievuškas un kāds ekskrimināla paskata vīrelis, kas nemitīgi kasa ekstremitātes un kratās. Bijīgi nodomāju, ka tā ir jauna sekta ar savu privāto svēto un, galvu nodūris (tādējādi izrādot cieņu šīs sektas vizuāli sludinātajai brīvībai no pasaulīgām vērtībām) lavījos šiem garām, cenšoties saskatīt grāmatnīcu. Nā ni, nekā tamlīdzīga nau... pie zooveikala izkārtnes stāv kāds zolīds kungs, domāju, šim jāpaprasa. Ar spēcīgu Gulbenes vai Balvu akcentu kungs man izstāstīja, ka jāejot garām šitai katoļu baznīcai, tad pa labi līdz luterāņu baznīcai un tad turpat vie' esot. Pateicos un, lavīdamies garām "katoļu baznīcai" ar pārsvītrotajiem krustiem, devos meklēt luterāņu baznīcu. Aizkāpu līdz Puškinielai, skatos - ir kaut kāds sengrieķu stila templis un tad turpar vien arī bija mana meklētā grāmatnīca, kurā varēja apmaldīties.

Svētdien sieva spiedza, kādu pazīstamu bezmatainu "vecu, slimu, hebreju māxlenieku", kas kaut kādā viktorīnā deva dziļdomīgas mīmikas pilnus vadošos norādījumus spēlētājai ar atšķirīgu ševeļūru... pie jautājuma, kas ir Eiropas bizons, spiedzām abi. A trešo, "sunisko" jautājumu nezinājām neviens.

E-ech, jāstrādā man...
Jauku dienu Tev!

Current Mood: Atpūties

(6 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]tante
Date:April 26th, 2004 - 09:59 am

ta bija vaj nebija

(Link)
patieshaam jams maaxleniex taj praata bankaa??...
man shoriit pastkastee jau triis (!) mejli iekritushi ar jautajumu vaj tas bij vish vaj nebi vish - a es sveedien nestiijos TV jo bi citas incantakas nodarbes...
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:April 26th, 2004 - 10:23 am

;))

(Link)
Bi', bi', kaa ta'! ;)) Azh kaa dziivs, tik kaapeec savu dienasgraamatu izdzeesis?
[User Picture]
From:[info]zum
Date:April 26th, 2004 - 10:10 am
(Link)
Nopirki ar` ko?
Iešmaucu [info]trz inbox-ā bildītes paskatīt. Tavs sievuks tikpat mīlīgs un jauks kā agrāk , Tu esi izvēlējies pareizi :)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:April 26th, 2004 - 10:30 am

;))

(Link)
Neslēpšu, esmu apmierināts. Galvenais pluss - nav vairs tās "mūžīgās iebraucamās sētas", bet esam tikai trijatā, akvārijs un kaķis. :)) Mīlīgs? ;))))))) Tu viņu nepazīsti... ;))
A kur tās bildes pie TRZ var apskatīt?
Nopirku Star Wars jaunāko grāmatu, un divas brošūras par zivīm un kaķiem.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:April 26th, 2004 - 02:13 pm

Atgriezāmies no Vecrīgas.

(Link)
Tur dzīvokļa privatizācijai mans cēlās rokas paraksts bija vajadzīgs :)
Bildes atradi? Ja ne, sāc meklēt te: http://journal.bad.lv/community/niigrie/20799.html
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:April 26th, 2004 - 03:22 pm

Es vēl tik tālu neesmu ar prihvatizāciju ticis.

(Link)
Aizņemtība ir vienkārši drausmīga.
Powered by Sviesta Ciba