Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Wednesday, October 7th, 2009

Subject:Cilvēki – jūsos notiek brīnums!
Time:1:25 pm.
Nespēdama izturēt jau n-to dienu pēc kārtas sāpošo čaiņiku, nolēmu iemest googlē sekojošu vārdu salikumu: "pēc slimošanas sāp/reibst galva". Jāatzīmē, ka vīrusņiks laikam ir uzvarēts, bet sekas jūtamas vēl joprojām - koordinācijas trūkums & straujas kustības vispār nav ieteicamas, jo bez "au au au" to pavada arī sajūta par galvas pāršķelšanos vairākās daļās.
 BET! Tas, ko es atradu, man liek secināt, ka pēdējās nedēļas notikumi ir nekas cits kā garīgā pašpilnveidošanās, manu redzamo un neredzamo līmeņu pārkārtošanās, atjaunošanās, aktivizēšanās utt. jauno enerģiju saņemšanai un pielietošanai, jo bez reiboņiem man piemīt arī "citas ķermeņa dīvainības" kā pēkšņs, neizskaidrojams nogurumus un vēlēšanās pasnaust. Ar visiem pārējiem brīnumiem varat iepazīties Urantija.lv (Es ceru, ka jūs saprotiet, ka pēdējās nedēļas laikā manī ir piedzimis indigo?!)
Ja tā nopietni - palasīju šito raksteli & konstatēju, ka ir aptvertas visas iespējamās cilvēka kaites un likstas (bezmiegs, svara pieaugums, murgi utt.), kas izslēdz jebkādu nejaušību, kuru nevarētu urantizēti izskaidrot. Viss ir labi, kamēr izlasot šitādu propagandismu, manī saglabājas vēl skaidrā apziņa, ka normāls ķermenis pēc slimības & zāļu lietošanas ir sagājis uz īso, bet ko darīt tad, ja jebkuru likstu ir nepieciešams norakstīt uz kaut kā cita rēķina, saskatot tajā kaut kādas svētā iezīmes?!
Kamēr būsim manipulējami, tikmēr būs tie, kas manipulāciju izmantos jeb viss vienkārši: ir aitas - būs cirpēji.
P.s. pēdējais teikums ir īpaši par prieku [info]black_data  jebšu acīmredzamā-zināmā patiesība par: "Ja tējas paciņu ieliek krūzē, un ielej tanī karstu ūdeni, sanāk tēja."  :))
Comments: Read 8 or Add Your Own.

Subject:Ēdu liķierkončas un ķiķinu.
Time:9:40 pm.
Āfigeķ! Godvilam ir savs radio! Klausamies samiksēto Timotiju!
Comments: Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.